Saleuri cu cabanos

de laura_n in Aperitive / Garnituri, 4 Aug 2012 | 2170 vizualizari

 

Eu dau saleurile, Cris muzica, cine da berea? :))

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat foitaj
  • 4 bucati cabanos
  • un ou
  • oregano
  • sare
Portii: 16
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saleuri cu cabanos:

Aluatul se desface si se taie fasii subtiri cam de 2 cm. Cabanosul se taie fiecare in 4 bucati.


Se infasoara fiecare bucata de cabanos in cate o fasie de aluat, ca o spirala.


Se bate un ou, se ung saleurile, se presara putina sare si oregano si se dau la cuptor, la foc iute pentru vreo 20 min.


Sunt absolut gustoase!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Saleuri cu cabanos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

Sim0na 1

07.08.2012, 14:33

am vrut a le fac de ziua mea... dar am uitat de ele
Eu dau o bere cu lamaie, e bine?

laura_n 1

07.08.2012, 15:03

trebuia sa vii sa iei de aici
da, buna berea cu lamaie

laura_n 1

07.08.2012, 15:03

multumesc Elena

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cartofi pufosi preparati la cuptor
  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv saleuri cu sunca si cascaval