Aperitiv rasucite cu crema de branza si pesto

de katty in Aperitive / Garnituri, 9 Sep 2021 | 3817 vizualizari

 

Retete de suflet

 

INGREDIENTE

  • 800 gr aluat foietaj
  • 100 gr crema de branza
  • 2 linguri pesto verde
  • sare
  • piper negru macinat
  • 1 ou
  • susan
Portii: 7
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv rasucite cu crema de branza si pesto:

Intr-un castron amestecam crema de branza cu pesto, sare si piper. Intindem jumatate din aluat pe un blat de lemn. Intindem deasupra amestecul  de crema de branza si pesto. Punem jumatatea cealalta de aluat si presam usor cu un sucitor.

Cu un cutit bine ascutit taiem fasii de aluat de latimea dorita. Luam pe rand fiecare fasie si tragand de ambele capete in acelasi timp o rasucim. Asezam aluatul rasucit intr-o tava pe hartie de copt. Ungem deasupra cu un ou batut bine si presaram susan.

Dam tava la cuptorul preincalzit la foc  iute pentru 25 de minute sau pana se rumenesc. Le scoatem pe un gratar si le lasam sa se raceasca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv rasucite cu crema de branza si pesto" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pateuri cu spanac