Aperitiv rasucite cu crema de branza si pesto

de katty in Aperitive / Garnituri, 9 Sep 2021 | 4000 vizualizari

 

Retete de suflet

 

INGREDIENTE

  • 800 gr aluat foietaj
  • 100 gr crema de branza
  • 2 linguri pesto verde
  • sare
  • piper negru macinat
  • 1 ou
  • susan
Portii: 7
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv rasucite cu crema de branza si pesto:

Intr-un castron amestecam crema de branza cu pesto, sare si piper. Intindem jumatate din aluat pe un blat de lemn. Intindem deasupra amestecul  de crema de branza si pesto. Punem jumatatea cealalta de aluat si presam usor cu un sucitor.

Cu un cutit bine ascutit taiem fasii de aluat de latimea dorita. Luam pe rand fiecare fasie si tragand de ambele capete in acelasi timp o rasucim. Asezam aluatul rasucit intr-o tava pe hartie de copt. Ungem deasupra cu un ou batut bine si presaram susan.

Dam tava la cuptorul preincalzit la foc  iute pentru 25 de minute sau pana se rumenesc. Le scoatem pe un gratar si le lasam sa se raceasca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv rasucite cu crema de branza si pesto" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rasucele cu cascaval si chimen