Rulada de pui cu ardei copt

de Miha in Aperitive / Garnituri, 25 Iun 2009 | 8854 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 2 ardei copti
  • 1 morcov
  • 1 ceapa mica
  • 1 ou
  • verdeata
  • sare,piper,cimbru
  • 1/2 de pahar de vin alb
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de pui cu ardei copt:

Jumatate din pieptul de pui il taiem felii,pe care le batem cu ciocanul de snitele.Presaram cu sare,piper si cimbru.

Cealalta jumatate o mixam impreuna cu ceapa,morcovul,verdeata si oul.

Ardeii ii punem la copt,apoi ii curatam de cotoare.

Peste pieptul feliat repartizam pieptul tocat,acoperim cu cate o bucata de ardei copt si rulam cat mai strans posibil. Prindem cu o scobitoare sa nu se desfaca.

Asezam rulourile intr-un vas termorezistent,presaram cu cimbru si adaugam 1/2 pahar de apa si 1/2 de pahar de vin alb.

Dam la cuptor,la foc mediu,pana se rumenesc.

Se servesc cu salata de ardei copti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de pui cu ardei copt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Irina 1

11.07.2009, 10:49

Imi place rulada ta, Miha!
Chiar cautam o reteta de genul asta!

madi_marin 1

05.04.2010, 18:13

ce bine arata...eu acum o vazui....super...

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Covrigei cu chimen si parmezan