Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Jumatate din pieptul de pui il taiem felii,pe care le batem cu ciocanul de snitele.Presaram cu sare,piper si cimbru.
Cealalta jumatate o mixam impreuna cu ceapa,morcovul,verdeata si oul.
Ardeii ii punem la copt,apoi ii curatam de cotoare.
Peste pieptul feliat repartizam pieptul tocat,acoperim cu cate o bucata de ardei copt si rulam cat mai strans posibil. Prindem cu o scobitoare sa nu se desfaca.
Asezam rulourile intr-un vas termorezistent,presaram cu cimbru si adaugam 1/2 pahar de apa si 1/2 de pahar de vin alb.
Dam la cuptor,la foc mediu,pana se rumenesc.
Se servesc cu salata de ardei copti.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult