Bulz cu oua ochiuri

de laura_n in Aperitive / Garnituri, 25 Iun 2012 | 3908 vizualizari

 

O mancare atat de buna, incat te lingi pe degete :Px

 

INGREDIENTE

  • 1 l apa
  • 300 - 400 gr malai
  • sare
  • 400 gr branza (de putina, cas, telemea)
  • o cana lapte
  • doua cuburi unt gras
  • 4 oua
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulz cu oua ochiuri:

Se pune la fiert apa cu sare. Cand incepe sa foiarba, se pune malaiul in ploaie (ce lapsus aveam :))) ) si se lasa putin la fiert, apoi incepem sa amestecam bine.


Dupa ce s-a omogenizat, adaugam laptele si amestecam. Lasam sa fiarba bine.


Intre timp, framantam branza cu unt si cu sare (daca e cazul). Dupa ce a fiert mamaliga, punem intr-un vas termorezistent, un strat de mamaliga, facem o gaura in mijloc si adaugam branza. Punem un alt strat de mamaliga si incropim o baza pe care spargem doua oua.


Punem un praf sare si dam la cuptor pana se fac ouale.

 

TIPS-URI

1

Puteti praji separat ouale si sa le puneti la sfarsit pe bulz.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulz cu oua ochiuri" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

laura_n 1

29.07.2013, 22:42

sigur, exista multe variante de bulz, cu branza si smantana, cu afumatura

ralu_ca 1

30.07.2013, 18:34

miki_a 1

18.09.2015, 15:45

Asta as manca eu acum!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Mamaliga umpluta