Bulz cu oua ochiuri

de laura_n in Aperitive / Garnituri, 25 Iun 2012 | 4055 vizualizari

 

O mancare atat de buna, incat te lingi pe degete :Px

 

INGREDIENTE

  • 1 l apa
  • 300 - 400 gr malai
  • sare
  • 400 gr branza (de putina, cas, telemea)
  • o cana lapte
  • doua cuburi unt gras
  • 4 oua
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulz cu oua ochiuri:

Se pune la fiert apa cu sare. Cand incepe sa foiarba, se pune malaiul in ploaie (ce lapsus aveam :))) ) si se lasa putin la fiert, apoi incepem sa amestecam bine.


Dupa ce s-a omogenizat, adaugam laptele si amestecam. Lasam sa fiarba bine.


Intre timp, framantam branza cu unt si cu sare (daca e cazul). Dupa ce a fiert mamaliga, punem intr-un vas termorezistent, un strat de mamaliga, facem o gaura in mijloc si adaugam branza. Punem un alt strat de mamaliga si incropim o baza pe care spargem doua oua.


Punem un praf sare si dam la cuptor pana se fac ouale.

 

TIPS-URI

1

Puteti praji separat ouale si sa le puneti la sfarsit pe bulz.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulz cu oua ochiuri" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

laura_n 1

29.07.2013, 22:42

sigur, exista multe variante de bulz, cu branza si smantana, cu afumatura

ralu_ca 1

30.07.2013, 18:34

miki_a 1

18.09.2015, 15:45

Asta as manca eu acum!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert tort cu crema de lamaie

de RODIMUR 5

ieri la 21:29

Ardei umpluti ca pe vremea lui Cuza-Voda

ieri la 19:22

Desert tort cu ciocolata si zmeura

ieri la 18:01

RETETA RECOMANDATA
Mamaliga cu brinza