Salata Argentiniana
Postat de: dantesSe fierbe oul circa 4 minute pentru a ramane cleios,daca nu este cleios nu este nici o problema. Se raceste ,se decojeste si se taie felii Se pune intr-un bol uleiul de masline.usturoiul se... Citeste continuarea
Empanadas / Pateuri cu carne
Postat de: ctlinaSe amesteca făina si sarea intr-un bol. Adaugati untul topit si amestecati. Se adauga oul si treptat apa calduta. Frământați bine pana cand aluatul devine elastic si... Citeste continuarea
CARNE ASADA
Postat de: mihaelar63Carnea de vitel, la temperatura camerei, se portioneaza in felii mai groase, aproximativ un deget grosime. Legumele se curata si se spala. Se stoarce zeama de la o lamaie si de la o... Citeste continuarea
Aperitive empanadas / Pateuri cu ton
Postat de: ctlinaSe amesteca făina si sarea intr-un bol. Adaugati untul topit si amestecati. Se adauga oul si treptat apa calduta. Frământați bine pana cand aluatul devine elastic si... Citeste continuarea
Gratin de cartofi si carne argentinian
Postat de: ctlinaFierbeti cartofii în apă cu sare. Se lasa sa raceasca, se curata de coaja si se taie felii. Intre timp, puneti la prajit cotletele de porc intregi, intr-o tigaie in uleiul... Citeste continuarea
Tort de biscuiti cu mascarpone si ciocolata, fara coacere / CHOCOTORTA de Fetesti
Postat de: MutulicaÎntr-un castron mixam 500 g mascarpone cu 200 crema ciocolata si 100 ml smantana. Dam crema la frigider 30 minute. Amestecam cafeaua cu 100 ml lapte, iar prin acest amestec vom trece... Citeste continuarea
Pastel de Pollo -Gratin de pui argentinien
Postat de: ctlinaFierbeti cartofii în apă cu sare. Se lasa sa raceasca un pic, se curata de coaja si se taie felii. Intre timp, puneti la prajit piepturile de pui intregi... Citeste continuarea
Alfajores, prajitura cu crema caramel
Postat de: AndraAli1.Untul se bate spuma cu zaharul,apoi adaugam oul si galbenusurile. 2.Faina se amesteca in prealabil cu amidonul praful de copt si bicarbonatul si se adauga peste untul spuma. 3.NU se... Citeste continuarea
Empanadas cu pui si spanac
Postat de: RoXxPregatirea umpluturii : Pieptul de pui se fierbe in apa cu sare si piper. Ceapa se da prin blender impreuna cu usturoiul si spanacul.Cand pieptul de pui a fiert se da si el prin blender.Se pune... Citeste continuarea
Dulce de leche ( dulceață de lapte )
Postat de: CulinaryRainbowÎn primul rând, laptele trebuie să fie proaspăt și gras. Poate fi de vacă sau de bivoliță. Dacă va căpăta aciditate, laptele se va brânzi, iar dacă va fi degresat,... Citeste continuarea
Chili Vegetarian
Postat de: SatisfyyourcravingsÎntr-o tigaie, se încălzește uleiul. Se adaugă ceapa, usturoiul și ardeii chili și se sotează câteva minute. Se adaugă ardeiul verde și cel roșu și morcovul. Se gătesc... Citeste continuarea
Pui sud-american
Postat de: ZamfiraSpalam si portionam carnea de pui, pieptul de pui il batem ca pentru snitele. Amestecam laptele batut cu un ou, sare, piper, 1/2 lingurita chili, adaugam carnea si omogenizam ingredientele. Timp... Citeste continuarea
Placinta cu spanac
Postat de: ZamfiraBlatul: amestecam faina, laptele, ouale, uleiul si praful de copt. Este un aluat moale - asemenea unei smantani groase. Turnam 1/2 din aluat intr-o tava (eventual tava pentru tarta), si dam... Citeste continuarea
Dulce de leche
Postat de: CrissMetoda de preparare a caramelului din lapte e foarte simpla. Punem laptele condensat in vasul de yena, pe care il acoperim cu folie de aluminiu. Intr-o tava punem apa si punem si vasul de yena... Citeste continuarea
Sos de patrunjel
Postat de: liraIngredientele nu as putea sa spun ca sunt fixe. Orientativ, pot sa spun ca daca mergeam la gratar luam cam un tub de maioneza, vreo 2-3 legaturi de patrunjel (nu va zgarciti la patrunjel ca asta... Citeste continuarea
Tort cu capsuni
Postat de: crisstina1.Pentru blat bateti ouale cu zaharul pana se transforma in spuma. Cu grija pui si amestecul de faina cernuta cu praful de copt. 2.Torni aceasta compozitie intr-o forma cu diametrul de 26 cm si... Citeste continuarea
Fursecuri Alfajores
Postat de: mihaUntul inmuiat se bate bine cu zaharul. Se adauga vanilia, galbenusurile pe rind si romul. Apoi se incorporeaza ingredientele uscate.Se framinta un aluat nelipicios, de consistenta plastilinei.... Citeste continuarea