Chili Vegetarian

de Satisfyyourcravings in Mancaruri de legume, 5 Feb 2013 | 2437 vizualizari

 

Un preparat extrem de gustos, foarte potrivit mai ales pentru zilele friguroase.

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapă roşie mică, taiată cuburi mari
  • 1/2 ardei verde, tăiat cuburi mari
  • 1/2 ardei roșu, tăiat cuburi mari
  • 1 morcov mediu, tăiată felii
  • 300 grame fasole roșie boabe, fiertă sau conservată
  • 200 grame porumb, congelat sau conservat
  • 1 cutie de roșii decojite în conservă, sfărâmate cu mâna
  • 2 chili medii, tocați
  • 2 căței de usturoi, tocați
  • 4 ciuperci medii, taiate cuburi mari
  • 700 ml apă
  • 1 linguriță fulgi chili
  • 2 lingurițe oregano uscat
  • 1/2 linguriță semințe cumin
  • 1/2 lingură ulei de măsline
  • sare/ piper
  • 2 fire de ceapă verde tăiată rondele
  • 2 linguri de iaurt/ creme fraiche
  • tortilla/ pita pentru servit
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chili Vegetarian:

Într-o tigaie, se încălzește uleiul. Se adaugă ceapa, usturoiul și ardeii chili și se sotează câteva minute. Se adaugă ardeiul verde și cel roșu și morcovul. Se gătesc 10 minute, până când s-au înmuiat, dar nu foarte mult.


Se adaugă roșii din conservă, împreună cu sosul lor, semințele de cumin, apa, sare și piper. Se aduce la punctul de fierbere, se reduce focul la mic și se gătește 30-35 de minute. Sosul ar trebui să se îngroașe puțin. Se adaugă fasolea, ciupercile, porumbul și fulgii de chili și se mai gătesc până când aproape tot lichidul este absorbit, 10 minute.


Se așează în farfurii, se toarnă deasupra iaurtul/ creme fraiche rece și se ornează cu fasole verde.


Se servește cu tortilla/ pita.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chili Vegetarian" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Sidy 1

06.02.2013, 09:16

Cate aromeeeee Trebuie gustat neaparat

Toamna07 1

06.02.2013, 11:38

Pe gustul meu!

RuxyRux 1

06.02.2013, 17:42

Ce reteta rafinata!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Supa de fasole neagra