Supa de fasole neagra

de Brindusa in Supe, 13 Iun 2011 | 9349 vizualizari

 

Azi am avut pofta de o mancare cu fasole boabe si mi-am adus aminte ca prin camara sta ratacita o punga cu fasole neagra, cumparata cu ceva vreme in urma. Am cautat o reteta pe internet si, in final, am combinat mai multe ca sa obtin ceva pe gustul meu. Iata ce a iesit

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasole neagra (sau 3 cutii mici, deja fierte)
  • 2 + 3 linguri ulei
  • 4 cepe verzi
  • 3 catei de usturoi
  • 1/2 lingurita chimion praf
  • 1 lingurita coriandru praf
  • 1 lingurita oregano uscat
  • chilli dupa gust
  • sare dupa gust
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de fasole neagra:

Fierbe fasolea in apa cat sa o acopere (daca nu ai cumparat-o deja fiarta, la conserva). Scurge boabele si pastreaza apa in care au fiert.


Toaca 2 cepe si usturoiul.Incalzeste uleiul si pune in el coriandrul si chimionul. Prajeste-le putin. Adauga ceapa si usturoiul si prajeste la foc mic, pana ce se inmoaie.


Acest amestec pune-l intr-o oala, impreuna cu 1/3 din boabele de fasole pasate si restul de fasole. Adauga din zeama in care a fiert fasolea, pana cand supa are consistenta pe care o doresti.


Adauga oregano, chili si sare. Fierbe 10 minute.


In acest timp soteaza cele 2 cepe ramase, tocate marunt, in cele 3 linguri de ulei


Serveste supa calda, cu putina ceapa prajita deasupra. Poti pune si putina ceapa verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de fasole neagra" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

mihaelar63 1

15.06.2011, 09:44

CU cioco ?

adry88 1

15.06.2011, 16:37

ionela2682 1

15.06.2011, 17:21

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

10066 puncte

mihaelar63

6383 puncte

Rocsi

5529 puncte

RODIMUR

5395 puncte

oanapl

4732 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu bezea, frisca si jeleu de portocale

de RODIMUR 7

ieri la 22:26

Pizza Quattro Formaggi

de RODIMUR 7

ieri la 16:46

Batoane de ovaz cu capsuni si afine sau Strawberry, blueberry oatmeal vegan bars

ieri la 12:28

Pizza Margherita

de RODIMUR 7

pe 25.02 la 22:02

RETETA RECOMANDATA
Pui cu sos de rosii, spanac si parmezan