Supa de mazare

de divainbucatarie in Supe, 11 Noi 2010 | 2122 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g mazare
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 1 ou
  • 4 linguri faina
  • 1 l supa de legume, 
  • 500 ml apa
  • cateva fire de patrunjel
  • 4 linguri de faina
  • smantana pentru servit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de mazare:

In primul rand punem 100 ml de apa la fiert cu ceapa tocata marunt. Apoi taiem morcovii rondele subtiri si ii calim in putin ulei. Ii adaugam in apa care fierbe impreuna cu supa de legume. Acum putem condimenta supa cu piper si sare.


Din ou, 4 linguri de faina si 1 lingura de apa se face un aluat foarte moale. Din acesta luam cu lingurita si turnam in supa fierbinte. Obtinem niste galusti foarte mici. Adaugam si mazarea si mai fierbem inca 5 minute. Cu 1 minut inainte sa inchidem focul punem in supa si patrunjelul tocat marunt.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de mazare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

divainbucatarie 1

11.11.2010, 20:46

Nadina, pe langa tine eu palesc umil...

divainbucatarie 1

11.11.2010, 20:46

Multumesc lia!

Corinuta 1

12.11.2010, 15:25

place mazarea, asa ca las furcu!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu brânză şi fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

Inghetata tirasmisu

de Lau 9

ieri la 13:06

RETETA RECOMANDATA
Supa vieneza de cartofi