Empanadas cu pui si spanac

de RoXx in Aperitive / Garnituri, 26 Apr 2014 | 3281 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 gr aluat foietaj frantuzesc
  • 1 piept de pui dezosat
  • 1 ceapa mare
  • 4-5 catei de usturoi
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • 1 ou
  • 300 gr spanac
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Empanadas cu pui si spanac:

Pregatirea umpluturii : Pieptul de pui se fierbe in apa cu sare si piper. Ceapa se da prin blender impreuna cu usturoiul si spanacul.Cand pieptul de pui a fiert se da si el prin blender.Se pune intr-o tigaie uleiul si toate ingredientele.Se asezoneaza,se pun condimentele si se lasa la foc mic pentru 4-5 min.


Aluatul de foietaj se intinde si se taie in patrate egale. Oul se bate intr-un castron.In mijlocul fiecarui patrat se pune o lingura din compozitia formata.Pe margine se da cu ou si se unesc capetele . Se apasa cu o furculita pentru decor si pentru a lipi cele 2 parti de aluat.Cu cutitul se cresteaza deasupra. Se pun intr-o tava pe hartie de copt, se ung deasupra cu ou si se dau la cuptor la foc potrivit pentru 15-20 de min. Pofta buna !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Empanadas cu pui si spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (37)

kukibella 1

16.10.2014, 16:47

Bya Ralu 1

16.10.2014, 18:50

Ce bine arata ☺

Mihaela11_jo 1

17.10.2014, 22:40

F apetisante

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Empanadas cu pui si pasta de avocado