Empanadas cu pui si spanac

de RoXx in Aperitive / Garnituri, 26 Apr 2014 | 5340 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 gr aluat foietaj frantuzesc
  • 1 piept de pui dezosat
  • 1 ceapa mare
  • 4-5 catei de usturoi
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • 1 ou
  • 300 gr spanac
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Empanadas cu pui si spanac:

Pregatirea umpluturii : Pieptul de pui se fierbe in apa cu sare si piper. Ceapa se da prin blender impreuna cu usturoiul si spanacul.Cand pieptul de pui a fiert se da si el prin blender.Se pune intr-o tigaie uleiul si toate ingredientele.Se asezoneaza,se pun condimentele si se lasa la foc mic pentru 4-5 min.


Aluatul de foietaj se intinde si se taie in patrate egale. Oul se bate intr-un castron.In mijlocul fiecarui patrat se pune o lingura din compozitia formata.Pe margine se da cu ou si se unesc capetele . Se apasa cu o furculita pentru decor si pentru a lipi cele 2 parti de aluat.Cu cutitul se cresteaza deasupra. Se pun intr-o tava pe hartie de copt, se ung deasupra cu ou si se dau la cuptor la foc potrivit pentru 15-20 de min. Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Empanadas cu pui si spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (37)

kukibella 1

16.10.2014, 16:47

Bya Ralu 1

16.10.2014, 18:50

Ce bine arata ☺

Mihaela11_jo 1

17.10.2014, 22:40

F apetisante

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

8241 puncte

mihaelar63

7723 puncte

Lau

Lau 9

5870 puncte

Rocsi

5369 puncte

oanapl

5031 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort Trufa
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Empanadas cu pui si pasta de avocado