Tocana de oua

de mamaieelena in Aperitive / Garnituri, 25 Feb 2012 | 1344 vizualizari

 

Pentru ca in aceasta saptamana s-a mancat oua ,lapte si branzeturi am zis sa fac aceasta tocanita pe care bunica mea draga ne-o facea in vacantele de vara.Eu am modificat-o un pic...

 

INGREDIENTE

  • 4 cepe mari
  • 1 adei gras
  • 150 ml suc de rosii
  • 200 g ciuperci
  • 4 linguri ulei
  • 6 oua
  • 50 g parmezan ras
  • sare
  • piper
  • patrunjel
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de oua:

Legumele curatate, spalate si apoi taiate julienne, le-am pus intr-o cratita la calit in ulei si un pic de sare am pus si ciupercile. Cand s-au calit bine adica ceapa s-a inmuiat bine am adaugat sucul de rosii lasand sa clocoteasca inca 10 minute, am potrivit de sare si piper, apoi am spart ouale pe rand direct in cratita unul langa altul si am pus capacul lasand sa fiarba ouale bine sa se intareasca galbenusul. Am dat pentru 15 minute la cuptor. La final am pus patrunjel. Cand am servit am pus parmezan ras pe deasupra.


Pofta buna

 

TIPS-URI

1

nu am gasit categoria de mancaruri dar am pus la mancaruri de post ca nefiind cu carne....

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de oua" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

jolygina 1

27.02.2012, 00:00

ooo mamaie elena ce bine arata

MotanLaOale 1

27.02.2012, 19:47

interesant

jolygina 1

12.03.2012, 01:14

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri de șuncă, umplute cu salată boeuf

de RODIMUR 5

ieri la 21:16

Mancare de legume cu linte

de Rocsi 9

ieri la 20:48

Naut cu ciuperci si spanac in sos de rosii

de katty 5

ieri la 19:12

RETETA RECOMANDATA
Ananas ...arici