Placinta impletita cu carne

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 19 Dec 2012 | 19650 vizualizari

 

Pentru ca maine nu nu voi fi prea mult pe site vreau sa urez "La multi ani!" siteului Bucataras.ro care maine inplineste 4 ani! Am facut placinta pentru toti bucatarasii in cinstea voastra, drept multumire ca existati! O sa primesc si mustrari ca este post dar....motanul e motan! La multi ani bucataras.ro si toti bucatarasii!

 

INGREDIENTE

  • 400 g aluat foitaj
  • 800 g carne tocata amestec
  • 2 cepe
  • 2 oua
  • 1 galbenus
  • 2 linguri ulei
  • 1 legatura marar
  • susan
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta impletita cu carne:

Aluatul se lasa la dezghetat.


Ceapa se curata, se toaca si se pune la calit in ulei 3-4 minute.


Se adauga carnea tocata si se amesteca sa nu se prinda pana lasa zeama.


Se pune sare, piper si mararul tocat si se lasa sa fiarba pana scade zeama si carnea este facuta.


Se lasa la racit putin si se amesteca cu ouale batute.


Pe masa infainata se pune aluatul si se netezeste cu sucitorul.


Se imparte din ochi in trei pe partea lunga si treimile dim parti se taie fasii de 1,5-2 cm.


Se pune carnea pe fasia din mijloc, netaiata, si se acopera alternativ cu fasiile de pa margine.


Se pune intr-o tava pe hartie de copt.


Se unge cu galbenusul de ou batut si se presara susan.


Se pune in cuptorul preancalzit pentru 35-40 minute.


Se taie rece si se serveste.


Pofta Buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta impletita cu carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (73)

MotanLaOale 1

27.11.2013, 23:41

Valclaudia 1

17.12.2014, 20:03

ce idee faina!

MotanLaOale 1

17.12.2014, 20:37

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu carne si ghebe