Alba ca zapada

de ionela2682 in Prajituri, 12 Mar 2011 | 18230 vizualizari

COMENTARII (36)

Oana 1

13.03.2011, 12:26

Preferata mea! Dar crema sa fie acra-acra, da?

cireaselili 1

13.03.2011, 12:27

amoniacul se poate inlocui cu praful de copt

gaby_duceag 1

13.03.2011, 18:44

e perfecta!

mirela0911 1

13.03.2011, 18:56

e tare frumoasa si buna

ionela2682 1

13.03.2011, 19:17

Asa e fetelor faina cat cuprinde se pune la foi dar v-ati dat voi seama de gresala de editare, sunteti fete destepte nu! cat despre crema si acolo se pune ,se poate inlocui cu amidon dar in cazul acesta se pune mai putin cam 7-8 lg.
Amoniacul nu stiu daca poate fi inlocuit cu praf de copt ...poate bicarbonat mai degraba...

goldielocks 1

13.03.2011, 21:04

ti-a iesit perfecta!Amoniacul nu poate fi inlocuit in niciun caz,are rolul de a fragezi foile si este cu totul o alta mancare de pesti fata de bicarbonat si praf de copt.Praful de copt este de fapt tot bicarbonat dar amestecat cu amidon si cu alte ingrediente care ii dau rezistenta la umezeala,bicarbonatul+praful de copt au rolul de a fece aluaturile sa creasca si se folosesc doar la prajiturile cu blat pufos gen pandispanSper ca nu v-ati suparat ca am postat un asa comentariu lung,dar am vazut ca intreba cineva.

mamaieelena 1

14.03.2011, 00:28

RuxyRux 1

14.03.2011, 12:24

Arata minunat

ionela2682 1

14.03.2011, 14:58

goldielocks e binevenit comentariul tau ...asa ziceam si eu ,amoniacul este amoniac!

adry88 1

09.06.2011, 15:33

Msclaudish 1

28.03.2012, 09:27

foarte gustoasa si pufoasa prajitura, credetima am facut o si eu.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Regina Maria