Alune picante in stil chinezesc

de AndreeaJ in Aperitive / Garnituri, 11 Apr 2011 | 5811 vizualizari

COMENTARII (30)

MVMih 1

11.04.2011, 14:32

Vreau vreau...dau eu

mihaelaM 1

11.04.2011, 14:32

hai ca eu vin cu berea,lasale pe masa

mihaelaM 1

11.04.2011, 14:34

hhhhhhh....mvmih ce ai facut mi-ai luat-o inainte???????? defapt 2odat

Corinuta 1

11.04.2011, 14:50

woow! si nu e iute? adica te alearga cu atatia ardei iuti, nu?

mihaelaM 1

11.04.2011, 14:52

sting cu berea

MVMih 1

11.04.2011, 14:57

Si eu cred ca e ceva iute...dar cred ca AndreeaJ a omis sa spuna ca sa mananca doar cate o aluna pe zi

Corinuta 1

11.04.2011, 15:00

asa, una as manca si eu, ca si condimentele ''e'' iuti, nu de alta!
apoi Mihaela draga, multa bere iti trebuie ca sa stingi un asa bol cu alune

Lau 1

11.04.2011, 15:04

una vreau si eu,bere nu beau ca sa sting iuteala arata super

mihaelaM 1

11.04.2011, 15:08

fetelor nu le am cu iute dar nici cu berea,dar la cat de bine arata chiar ca le-as manca pe toate

MVMih 1

11.04.2011, 15:10

Deci Mihaelab...ne-a pacalit mai sus ca vine cu berea

gaby_duceag 1

11.04.2011, 15:24


cred ca barbata-miu le-ar manca cu ciorba de fasole )))))

sigur 5-6 ardei? moaaaaa
de aratat, arata super

AndreeaJ 1

11.04.2011, 15:29

Fetelor, stati asa sa ne intelegem un pic . Ardeii astia sunt mici, iuti si uscati. Odata ce ii punem in ulei incins, aroma si iuteala lor se imprastie in ulei. Noi prajim alunele in ulei cu ardei cu tot doar vreo 3 minute, dupa care le scoatem din ulei. Deci, nu au mult timp la dispozitie sa se imbibe cu iuteala. Si sa nu mai uitam ceva: au cojita maronie care se poate da jos atunci cand le papam. Deci? sa mai fie asa iuti?

AndreeaJ 1

11.04.2011, 15:31

Si daca totusi va temeti ca sunt asa iuti, puneti pentru inceput doar 2-3, o sa vedeti ca nu sunt nici macar picante. Foarte important este sa folositi ardei uscati, pentru cei iuti proaspeti...nu-mi asum responsabilitatea! ) Uleiul imprumuta instantaneu iuteala din ardeii prospeti!

gaby_duceag 1

11.04.2011, 15:32

da..detalii importante ce-i drept
nu am mancat niciodata ardei uscati, isi pierd mult din iuteala?

AndreeaJ 1

11.04.2011, 15:35

Daca sunt amestecati cu legume, nu isi pierd din iuteala, dar la prajit, pusi in ulei incins, se mai domolesc. Cu mirosul e tare amuzant, ca la prajit te apuca o tuseeeee...)

aziz 1

11.04.2011, 15:57

valeiii fata si arabii maninca iute da parca chinezii ii intrec ))))))

MotanLaOale 1

11.04.2011, 16:14

mihaelaM 1

11.04.2011, 16:24

nu v-am pacalit vin cu berea da o beti voi,tu dai alune eu bere nu-i bine asa?:-/

mamaieelena 1

11.04.2011, 19:19

da sunt gustoase

bucatarimcudiana 1

11.04.2011, 20:43

interesant

AndreeaJ 1

11.04.2011, 20:57

AndreeaJ 1

11.04.2011, 20:58

Am ras cu lacrimi!
Voi nu sunteti pe treaba voastra cu atrata bere???!!!

Anamaria7 1

11.04.2011, 21:43

Andreea, mi-ai facut o pooftaa! sunt mare fan alune, mai ales condimentate bine pacat ca sunt ataaat de grele in calorii :

AndreeaJ 1

11.04.2011, 22:29

Ana Maria, incearca varianta la cuptor, macar asa stii ca nu au mai avut de a face cu uleiul. A, si inca ceva, ca sa fie si mai putin calorice, incearca cu alune de padure. Eu una nu am incercat, dar cred ca sunt la fel de bune.

LUK 1

11.04.2011, 22:49

noroc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de capsuni

pe 04.05 la 20:15

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Alune caju prajite cu miere si nuca de cocos