Aperitiv cu brânză și fistic

de _Alina_ in Aperitive / Garnituri, 31 Mai 2014 | 10838 vizualizari

COMENTARII (20)

Dya Daniela Andrei 1

31.05.2014, 14:38

Ce faine!!!

Tabita _ 1

31.05.2014, 14:38

simona72 1

31.05.2014, 14:50

Minunat aperitivul!!

Micutza Luana 1

31.05.2014, 14:53

yamii

Corinuta 1

31.05.2014, 14:56

tare fain!

cristeena20 1

31.05.2014, 15:01

faine aperitive

Bya Ralu 1

31.05.2014, 15:25

ce bine arata

elucubratiiculinare 1

31.05.2014, 15:57

super bune

mamaieelena 1

31.05.2014, 16:36

mirela0911 1

31.05.2014, 17:51

Ce faine-s!

Rocsi 1

31.05.2014, 19:45

Super!

JulyCris 1

31.05.2014, 21:17

Minunat!

MotanLaOale 1

01.06.2014, 00:28

tarasmariana 1

01.06.2014, 04:04

cristeena20 1

03.06.2014, 12:03

gaby_duceag 1

14.06.2014, 23:37

_Alina_ 1

25.06.2014, 15:10

AlexTeacher 1

02.03.2015, 22:45

Pana n-am citit modul de preparare al acestei retete, am crezut initial ca e ceva banal. Abia dupa mi-a trezit interesul si m-a determinat sa vreau sa fac si eu aceasta reteta in viitorul apropiat. Felicitarile mele, draga Alina ! Si-mi place c-ai lucrat si la prezentare. Primul impact e cel vizual, si conteaza foarte mult. Bravo inca o data !

_Alina_ 1

03.03.2015, 20:34

Ma simt onorata. Multumesc, Alex!

Rahela Velicu 1

26.06.2021, 11:44

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute