Aperitiv cu oua la cuptor

de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri, 7 Iul 2014 | 5851 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr faina
  • 50 ml ulei
  • 50 ml apa
  • un varf de sare
  • 12 oua de prepelita
  • 100 gr sunca
  • 100 gr cascaval
  • 1 ceapa mica
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu oua la cuptor:

Se framanta un aluat, se intinde o foaie si se decupeaza forme de briose si se tapeteaza formele cu aluatul facut. Punem in fiecare forma de briosa sunca, cascaval, feliute de ceapa si un ou de prepelita, un pic de sare, piper. Dam la cuptor la foc potrivit (160 grade) pana se coaguleaza albusul.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu oua la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

reisnaor_2006 1

07.07.2014, 20:55

Rocsi 1

07.07.2014, 22:31

mirela0911 1

08.07.2014, 14:48

Ce faine-s!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Bruschete cu somon afumat, mozzarella si rosii