Aperitiv drob de pui in bacon

de Miha in Aperitive / Garnituri, 2 Noi 2010 | 46304 vizualizari

COMENTARII (53)

Rocsi 1

02.11.2010, 10:37

ce frumos l-ai impletit

silvi0ara 1

02.11.2010, 10:54

Si frumos si gustos.

La Ancuta 1

02.11.2010, 10:59

ce bun trebuie sa fie

madi_marin 1

02.11.2010, 11:01

wow....ce bine arata.... si imi place tare tare modelul de bacon..... rochii faci?

gaby_duceag 1

02.11.2010, 11:11

e suuper! ce grozava-i pentru sarbatori!!

Bucataras Medi 1

02.11.2010, 11:12

wow....................ce frumos ..................ce-mi place cum l-ai impletit..................

gaby_duceag 1

02.11.2010, 11:15

are andrele bune

giuliana 1

02.11.2010, 11:22

uauuuuu super vreau si eu o feliuta 5 fur

mihaelar63 1

02.11.2010, 11:24

super-papa , dar sa stiti ca eu zic ca modelul e specific moldovenesc , ori mozaic de la Palatul Culturii din Iasi , ori ceva zid de cetate -manastire

spiru1965 1

02.11.2010, 11:30

Beton!
La o varianta din asta nu m-am gandit niciodata.
Pieptul il pui fiert sau crud?
Felicitari si 5 f si de la mine

epurasha2bb 1

02.11.2010, 11:45

5f ! e super tare reteta, o iau si pe asta! daca tu ai fi un magazin cu retete as avea cosul plin miha! si factura ditamai!mniam!

Laly 1

02.11.2010, 11:46

Miha numai tu puteai crea asa ceva.Fara cuvinte

Dana Cristea - pusikmea 1

02.11.2010, 11:48

super tare!

vanilla 1

02.11.2010, 12:00

gustos!!!

Teo 1

02.11.2010, 12:03

ce frumos !

Adinacarla 1

02.11.2010, 12:09

wow ce bine arata trebuie sa incerc si eu

lia maria 1

02.11.2010, 12:14

super tarearata demential

Corinuta 1

02.11.2010, 12:24

Oh My God! zici ca-s picturi

aziz 1

02.11.2010, 12:26

maiiii mihadaca vede Lady Gaga moare de ciuda....super frumos si cu siguranta si gustos merge cum zicea cineva mai sus pe masa de sarbatori

Corinuta 1

02.11.2010, 12:26

"Pieptul il pui fiert sau crud?"
@ Spiru : e crud, tocat si amestecat cu celelalte ingrediente.

adriana_bobu 1

02.11.2010, 12:26

frumoasa executie...nota 10 la impresia artistica si 5

maria_claudia 1

02.11.2010, 12:55

minunat

Pasiune pentru bucatarie 1

02.11.2010, 15:07

l-am pus si eu pe lista de asteptare de cand l-am vazut la natalia,dar u ma faci sa-l ridic mai sus si sa-l puna pe primele locuri

Pasiune pentru bucatarie 1

02.11.2010, 15:08

aaa..........si 10

ionix 1

02.11.2010, 15:09

vaaaaaaaaaaaaleu! fuuug

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cartofi umpluti cu mozzarella si ou fiert, inveliti in bacon