Aperitive cu branza

de Antonia in Aperitive / Garnituri, 14 Oct 2011 | 5945 vizualizari

COMENTARII (31)

MIUTA 1

14.10.2011, 21:37


Bine ai venit!

aziz 1

14.10.2011, 21:43

Dia am suparat fata nu mai zic nimic

diaconta 1

14.10.2011, 21:48

Mona,nu s-a suparat am eu un sentiment ca e "de-a noastra"

Miha 1

14.10.2011, 23:02

Antonia, nu trebuia sa schimbi titlul retetei, nu era absolut nimic in neregula. Discutia creata s-a vrut a fi un spirit de gluma, strict in afara retetei. Daca te-am suparat imi cer scuze in numele intregii echipe bucataras.ro

Antonia 1

15.10.2011, 11:45

Cum as putea sa ma supar ?! Eu sunt doar un ”musafir” in ”casuta voastra” M-am bucurat de cuvintele frumoase ale unora dintre voi (le multumesc inca o data pentru buna primire )
Si ca sa continui pe un ton de gluma... recunosc ca m-am amuzat copios vazand cat de mare si nestapanit este interesul unora pentru (mi-e si teama sa scriu) bilute Vorba cantecului ”te vad in tot si in toate” Mai in gluma mai in serios, libertatea de exprimare trebuie sa apartina fiecaruia dintre noi (evident in anumite limite). In privinta dialogului deschis de Cris 2711... as spune doar atat: aici este un spatiu liber si pana la urma fiecare scrie ”ce pofteste”

alinutzika 1

15.10.2011, 15:06

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Mini Quiche