Ardei capia decojit

de Pasiune pentru bucatarie in Conserve, 25 Sep 2010 | 7886 vizualizari

COMENTARII (14)

Rocsi 1

25.09.2010, 19:19

Ina 1

25.09.2010, 19:42

ma gandesc sa bag si eu la borcane, desi pana acum ii pastram doar la congelator. Sunt foarte buni, numai ca nu mai am loc la congelator

Ina 1

25.09.2010, 19:43

Cate borcane ti-au iesit, ca mie mi-a cumparat Costel 33 kg, azi

Pasiune pentru bucatarie 1

25.09.2010, 20:06

ina nu mai stiu sigur ca am facut multe chestii 33 de kg :O da la ce pret a gasit de a luat atatea kg

Ina 1

25.09.2010, 20:07

3,5 lei, ca aia de 3 lei erau mici pai a dat peste 100 lei pe ei

Ina 1

25.09.2010, 20:08

sa-mi faca mie de lucru, maine...

Pasiune pentru bucatarie 1

25.09.2010, 20:21

cam mult

Corinuta 1

25.09.2010, 21:33

Bunica 1

25.09.2010, 21:55

bitza, ai uitat sa spui ceva.........pui basmalute borcanelor si apoi le pui in camara Delicatese !

Bunica 1

25.09.2010, 21:57

Ina, iti propusesei sa pleci la plimbare si Costel a vrut sa te tina acasa ?

Pasiune pentru bucatarie 1

25.09.2010, 22:12

bunica:

Sylvia 1

26.09.2010, 13:28

Vai ce bine arata si de astea as face tu ai fost o harnicuta la pus pe iarna mai rar asa ceva toate furculitele pt retetele tale

Pasiune pentru bucatarie 1

26.09.2010, 14:29

multumesc silvia,esti draguta

mena29 1

27.09.2010, 08:31

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Castraveti in otet pentru iarna