Ardei umpluti cu soia ( de post )

de mimmi in Mancaruri de post, 17 Noi 2012 | 9971 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 ardei pentru umplut
  • 1 ceapa mare
  • 150 g orez
  • 100 g soia granule
  • 1 rosie
  • 500 ml bulion
  • 1 lingura faina
  • 1 lingura ulei
  • foi de dafin
  • busuioc,oregano
  • sare,piper,
  • boia
  • 1 lingura zahar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti cu soia ( de post ):

Fierbem soia in apa cu sare pentru cca 15 minute,dupa care strecuram apa. Curatam ceapa,o tocam marunt si o calim in putin ulei,adaugam sare,piper,boia dupa gust,orezul si 1 cana de apa si lasam la fiert pana se evapora apa si orezul se inmoaie. Acum adaugam soia,busuioc,oregano dupa gust si lasam compozitia deoparte. Spalam ardeii,ii curatam de cotor si seminte si ii umplem cu compozitia de mai sus. In oala in care fierbem ardeii,punem bulionul,rosia taiata marunt,foi de dafin,zaharul,oregano,busuioc si sare dupa gust. Lasam sa de-a un clocot,moment in care adaugam si ardeii umpluti si ii lasam la fiert. Cand sunt aproape fierti,scoatem ardeii deoparte. Intr-un bol facem o ingrosala din faina si putin apa,pe care o turnam in sosul de rosii,amestecand pana se ingroasa. Acum punem ardeii inapoi in sos si ii mai lasam sa dea un clocot.


Pofta Buna !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu soia ( de post )" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei

Panini Maker Large

- 49 %
389.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Lau 1

18.11.2012, 16:32

bine arata

gaby_gabytza 1

19.11.2012, 10:18

andreea_angelo 1

16.12.2012, 12:12

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Dovlecei cu mujdei de usturoi verde