Ardei umpluti in vas roman

de eclerash in Mancaruri cu carne, 27 Iun 2010 | 15015 vizualizari

COMENTARII (18)

vero_closca 1

27.06.2010, 16:24

mena29 1

27.06.2010, 17:19

Ce buni au iesit,am si eu o portie?

Ramonaky 1

27.06.2010, 17:34

ma primesti si pe mine la o portie?arata minunat

Rocsi 1

27.06.2010, 17:57

cat de bine iesi...

ela 1

27.06.2010, 18:50

orice e bun in vas roman

nadina73 1

27.06.2010, 20:48

si eu vreua foarte bine arata 5 furcu mari

mihaelar63 1

27.06.2010, 22:42

buna idee cu sunca cred ca le-a dat un plus de savoare

eclerash 1

27.06.2010, 23:41

va astept cu drag la o portie...

Miha 1

28.06.2010, 00:03

Laly 1

28.06.2010, 00:11

Ce frumuseti ai facut,Eclerash.Uite-i cum stau aliniati unul langa celelalt.Asteapta sa fie papati

Adinacarla 1

28.06.2010, 12:51

tot ce prepar in vas roamn imi place cum imi iese...sigur voi incerca si ardei umpluti sa fac in el

eclerash 1

28.06.2010, 15:16

cu siguranta iti vor iesi deliciosi!

Dana Cristea - pusikmea 1

29.06.2010, 09:09

ana 1

29.06.2010, 09:38

ce buni trebuie sa fie!

epurasha2bb 1

29.09.2010, 16:20

5 furculite! ce pofta imi faci!

gaby_gabytza 1

29.09.2011, 09:07

buuuuuuun

adrianboy 1

18.01.2013, 14:53

Buna ideea cu ardei la vas roman, nu m-as fi gandit.

Cateva intrebari:
- se pune apa in vas, sau doar ardeii umpluti, bulion etc?

- cat timp trebuie lasati la cuptor?

diaconta 1

18.01.2013, 15:04

Adrianboy,probabil a pus si putina apa fiind vorba de ardei cu orez,desi in vasul roman nu-i nevoie de apa pentru alte preparate,deoarece se face aburul acela specific.
Ardeii insa ca si sarmalele au nevoie si de apa pentru a fierbe.
Timpul cat stau la cuptor depinde si de tipul cuptorului dar in vasul roman,mancarea se face relativ repede.
Bun venit

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

Prajitura cu gem de prune,o reteta gustoasa de post

pe 22.04 la 18:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Musacaua mea