Aripioare la cuptor pe pat de legume

de Constelatialeu in Pui, 20 Ian 2014 | 45818 vizualizari

COMENTARII (25)

portiadelumina 1

20.01.2014, 15:54

Bun şi sănătos, Cleme. Şi are culori vii, îmbietoare.

diaconta 1

20.01.2014, 15:59

Subscriu la ce zice Padre

MotanLaOale 1

20.01.2014, 15:59

bun bun

Ela68 1

20.01.2014, 16:01

foarte gustos

Miha 1

20.01.2014, 16:04

falfaiala zici?

simona72 1

20.01.2014, 16:17

bine ca ai gasit setarile!! Buna falfaiala asta!!

- Andreea - 1

20.01.2014, 16:26

Ce de obicei...leoaicei i se falfaie

Bunica 1

20.01.2014, 16:42

Daca era in apele ei ne trantea "niscavai"coaste.)Dar sunt bune si aripioarele!

Bya Ralu 1

20.01.2014, 16:56

bune

deyutzky 1

20.01.2014, 16:56

delicioase!!

Corinuta 1

20.01.2014, 17:37

Ce faine-s!!!

Valclaudia 1

20.01.2014, 17:46

ce m-ai lovit cu astea!

geobucataras 1

20.01.2014, 17:47

faine

laura_n 1

20.01.2014, 18:18

misto falfaiala )

Gergiana S 1

20.01.2014, 18:50

Rocsi 1

20.01.2014, 19:20

Le-ai rumenit fain

_Alina_ 1

21.01.2014, 10:35

M-ai terminat cu falfaiala asta. Vreau si eu o portie.

Sim0na 1

21.01.2014, 11:20

Mai, toate ca toate.. da` arata tare bine falfaiala asta

Pushaa 1

21.01.2014, 13:05

delicios de bine arata!!!

nadea68 1

21.01.2014, 20:25

frumos si bun

Micutza Luana 1

21.01.2014, 21:23

deliciu

Krystyan Trendy 1

22.01.2014, 17:26

arata grozav

Ubulika 1

26.01.2014, 20:21

super

babi5 1

29.11.2014, 09:38

Mama ce foame mi sa facut

-Licurici- 1

06.07.2015, 08:36

Ce colorate sunt... imi plac

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Aripioare de pui cu cartofi la cuptor