Bavareza cu ciocolata

de Brindusa in Prajituri, 9 Apr 2011 | 5809 vizualizari

COMENTARII (29)

deyutzky 1

09.04.2011, 22:16

cat de bine arata

diaconta 1

09.04.2011, 22:19

ce buna trebuie sa fie

Cris2711 1

09.04.2011, 22:22

aziz 1

09.04.2011, 22:31

delicioasa, merge dupa inghetata dia?

diaconta 1

09.04.2011, 22:39

Merge Mona,ca nu's mofturoasa

kukibella 1

09.04.2011, 23:04

excelentaaa

Brindusa 1

09.04.2011, 23:11

Dia, sigur ca merge.E chiar mai bine asa:inghetata si dupa aia bavareza. Sau impreuna.

Brindusa 1

09.04.2011, 23:13

Hai Mona, arunca aici un stick din ala cu inghetata ca eu iti trimit o lingura de bavareza

ela 1

09.04.2011, 23:22

delicios

Anamaria7 1

09.04.2011, 23:23

ai dreptate in introducere

Ina 1

09.04.2011, 23:37

RuxyRux 1

10.04.2011, 00:46

Cred ca e un deliciu bavareza ta

Mihaela11_jo 1

10.04.2011, 08:05

Foarte fina

Mitinita 1

10.04.2011, 09:54

super

Lau 1

10.04.2011, 11:17

delicioasa

mihaelaM 1

10.04.2011, 13:01

arata nemaipomenit

Rocsi 1

10.04.2011, 13:35

ce bine arata..nu am mai mancat niciodata...e ca o budinca?

LUK 1

10.04.2011, 14:42

ciocolatoasa

elena1988 1

10.04.2011, 16:10

mirela0911 1

10.04.2011, 17:22

Woaw !!

Sandie 1

10.04.2011, 17:54

Sint sigura ca este buna, usoara si repede de preparat, dar nimeni nu a observat ca este o nepotrivire intre lista ingredientelor si modul de preparare? La ingrediente este trecut 150 ml. frisca iar la preparare spune ca la crema de ciocolate sa se adauge smintina. Poate trebuie trecut la ingrediente 150 ml. smintina dulce pentru frisca, batuta si apoi adaugata la compozitie?

lilik 1

10.04.2011, 17:57

buna buna bavareza

ianculubita 1

10.04.2011, 18:04

madi_marin 1

10.04.2011, 19:05

n-am papat niciodata.....dar cred ca e delicioasa..... arata bine.....

Brindusa 1

10.04.2011, 19:57

Sandie, ai dreptate. Am gresit, pentru ca eu fac frisca din smantana. Cum fiecare face frisca in diferite alte feluri, nu am precizat acest lucru. Voi modifica in finalul retetei: in loc de smantana, o sa scriu frisca
Oricum, fetele care au comentat au inteles despre ce e vorba.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu mere, biscuiti si budinca de vanilie