Bombonele din biscuiti

de robert_b in Dulciuri, 1 Ian 2015 | 4076 vizualizari

COMENTARII (19)

Adele 1

01.01.2015, 18:19

Ramonaa 1

01.01.2015, 18:20

eu am pus visine din compot si esenta de fistic si au esit minumate de buneeeeeee

Bya Ralu 1

01.01.2015, 18:20

bune

robert_b 1

01.01.2015, 18:25

Multumesc,Adele!

robert_b 1

01.01.2015, 18:25

Multumesc,Ramona!

robert_b 1

01.01.2015, 18:25

Mersi de trecere,Raluca!

Ramonaa 1

01.01.2015, 18:40

iti da un pont sa nu mai pui compozitia pe aragaz pui margarina la temperatura cameri si pui compot sau sifon pt k le fac mai repede sa nu pui mult lichid

T I M E A 1

01.01.2015, 18:51

MotanLaOale 1

01.01.2015, 19:08

babi5 1

01.01.2015, 19:44

deyutzky 1

01.01.2015, 19:59

delicioase ;-bd

Constelatialeu 1

01.01.2015, 20:13

cristinutanicolita 1

01.01.2015, 20:30

mirela0911 1

01.01.2015, 20:35

Bune bombonele!

Bucataras Medi 1

01.01.2015, 20:46

bune!

Valclaudia 1

02.01.2015, 08:33

servesc si eu una mica mica!

Retete cu Margareta Cismasiu 1

02.01.2015, 10:34

Ligia Bxl 1

02.01.2015, 13:51

buneee am mai facut si eu si de data asta,mint, fetele mele au facut

Rocsi 1

02.01.2015, 21:07

Ce imi plac!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Placinta cu branza si foi de gris