Borș de pipoțele și inimioare de pui

de Panacris in Ciorbe, 10 Sep 2013 | 4714 vizualizari

COMENTARII (27)

Angelina_Elena 1

10.09.2013, 18:09

Ce bine arata!

portiadelumina 1

10.09.2013, 18:17

Bun borşul, nu? Şi când te gândeşti că înainte nu ştiai de ce noi ne "omorâm" după el. Super!

Xandrinne 1

10.09.2013, 18:18

Ce frumos arata!!

MotanLaOale 1

10.09.2013, 18:22

Dea_Dea 1

10.09.2013, 18:28

Imi place

mena29 1

10.09.2013, 18:30

Mamicuta de zmei a facut un bors tare gustos!

Panacris 1

10.09.2013, 18:32

Da, Padre, chiar așa Mi-am adus aminte de ce spunea Edi, când a redescoperit gustul spanacului : ”Ce ”fraier” am fost atâția ani Problema mea a fost că atunci când am probat prima oară borșul, era acru, de-ți crăpau măselele Acum am redescoperit aroma și gustul fin al borșului Ooo, ia uite ce slogan am creat

portiadelumina 1

10.09.2013, 18:34

Aşa, că după ce scap mâine de caramel, o dau şi eu tot pe borş, de perişoare. Şi tare-i bun, cu mămăligă şi-un ardei iute. Să patentezi sloganul.

Bya Ralu 1

10.09.2013, 18:50

arata tare bine

Lavinia 1

10.09.2013, 18:59

delicios

Ela68 1

10.09.2013, 19:11

excelent cu bors! eu il prepar in casa si pana sa ajunga in ciorbita beau doua, trei pahare

Lia_ 1

10.09.2013, 19:18

doua pipotzici, doua mari si doua mici, pam-pam!

n-am facut asa ceva! bine arata ... da' nu ma omor dupa bors, mor dupa zeama de varza dar nu stiu daca mergea la felul asta

karla 1

10.09.2013, 19:36

Panacris 1

10.09.2013, 19:37

Lia, sincer așa am fost și eu până în vara asta Dar acum, chiar că m-a cucerit borșul După cum poate ai aflat, eu mă trag din familie de maghiari și ei folosesc boiaua de ardei la orice fel de mâncare, în niciun caz bulion, roșii, despre borș nici nu se ia în considerare Dar după 20 de ani, cum spuneam mai sus am redescoperit gustul și aroma borșului

Panacris 1

10.09.2013, 19:38

Padre, acuma vrei să patentez și sloganul, nu-i suficient marca Panacris

Lia_ 1

10.09.2013, 20:15

cum spui tu Cris

laura_n 1

10.09.2013, 21:21

mama, ce-i acolo

simona72 1

10.09.2013, 21:26

Woww, ce ciorbita beton!!

Micutza Luana 1

10.09.2013, 21:49

deliciu

Rocsi 1

10.09.2013, 21:54

Ce culoare frumoasa are

FlaviaD 1

10.09.2013, 22:15

Ce-mi mai plac piotelele si inimioarele

Panacris 1

11.09.2013, 07:37

Mulțumesc pentru aprecieri, Bucătărași!

madi_marin 1

11.09.2013, 18:54

imi place cum arata si ca e acrita cu bors...

Krystyan Trendy 1

02.11.2013, 17:29

mmm...ce bunatate

DIANA B 1

15.11.2013, 12:47

Oooooooooo , ce de arome , ce de culori ...

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Lucicos cu ciolan afumat