Branza de migdale

de Delicii Sanatoase in Aperitive / Garnituri, 22 Aug 2013 | 3067 vizualizari

COMENTARII (17)

gaby_duceag 1

22.08.2013, 10:13

Valentina, parerea mea e ca trebuie sa-i gasim o alta denumire, branza fiind un produs obtinut din lapte

Bya Ralu 1

22.08.2013, 10:14

pasta de migdale....

Delicii Sanatoase 1

22.08.2013, 10:18

As fi pus "Branza" de migdale, dar nu cred ca era ok pentru titlu

babi5 1

22.08.2013, 10:19

kukibella 1

22.08.2013, 10:21

gaby_duceag 1

22.08.2013, 10:21

Vad ca mai are google si alte trimiteri la preparate cu aceeasi denumire, asa ca-l vom lasa asa dar nu prea-mi pare corect.

dantes 1

22.08.2013, 10:28

interesanta reteta

MotanLaOale 1

22.08.2013, 10:44

Dya Daniela Andrei 1

22.08.2013, 10:45

Interesant!

RuxyRux 1

22.08.2013, 11:00

Da, asa da...asa fac si eu cremele de branza raw...insa daca o lasi doua zile la fermentat (cum fac unii raw-foodisti)...miroase grozanic...nici nu inteleg cum de o pot manca arata grozav!

RuxyRux 1

22.08.2013, 11:01

Asa se numeste...de fapt asa numesc cei ce mananca raw food preparatul ...desi numai branza nu e...

Corinuta 1

22.08.2013, 11:20

abia astept sa o incerc!

ianculubita 1

22.08.2013, 12:04

interesant

Angelina_Elena 1

22.08.2013, 13:29

Chiar ca e o reteta interesanta!

xana 1

22.08.2013, 14:15

Trebuie sa fie si bun!

Rocsi 1

22.08.2013, 22:39

nilgun 1

28.08.2013, 10:32

hmmmmce idei bune

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Negresa raw vegan