Briose aperitiv, cu carne tocata si legume

de Merisor in Aperitive / Garnituri, 14 Ian 2015 | 16358 vizualizari

COMENTARII (38)

Ina 1

14.01.2015, 20:18

ce bine arata!

Merisor 1

14.01.2015, 20:25

Aurelia 07_07 1

14.01.2015, 21:31

Ce bine arata !

T I M E A 1

14.01.2015, 21:43

ce faine

Adi 1

14.01.2015, 21:43

Foarte buna!

raluca95 1

14.01.2015, 22:36

vai ce bine arata trebuie incercate neaparat!

Criss 1

15.01.2015, 05:52

Valclaudia 1

15.01.2015, 06:52

arata grozav! Faina idee!!!

Merisor 1

15.01.2015, 08:03

Va multumesc tuturor!

_Alina_ 1

15.01.2015, 09:31

Mmm, ce bine arata!

Sylvia 1

15.01.2015, 10:55

complimentele mele doamna arata superb, de revista !

Merisor 1

15.01.2015, 11:03

Multumesc frumos, Sylvia!

mihaelar63 1

15.01.2015, 22:51

Eu trei as topi , chiar acum

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Briose cu bacon si parmezan