Briose aperitiv, cu masline, rosii deshidratate si sparanghel

de Merisor in Aperitive / Garnituri, 10 Ian 2017 | 6682 vizualizari

COMENTARII (30)

MotanLaOale 1

10.01.2017, 14:14

bune bune

mihaelar63 1

10.01.2017, 14:40

Hi-hi , ce draguta esti ca si briosele tale ,, Cu ce sa-ti ademenesti familia ''

Merisor 1

10.01.2017, 14:41

Mihaela, sa stii ca chiar ma straduiesc, mai ales in week-end, sa-i surprind cu ceva nou si bun

mihaelar63 1

10.01.2017, 14:42

Asa este Merisor , daca i-am obisnuit.... Daca am intrat in hora , trebuie sa jucam )

Lau 1

10.01.2017, 14:55

ce fain arata si ce bune sunt

Rahela Velicu 1

10.01.2017, 15:02

cat de bine arata!

diaconta 1

10.01.2017, 15:37

Adevarat,este un aperitiv versatil,iar tu esti foarte inventiva

Merisor 1

10.01.2017, 15:56

Multzu frumos, Dia!

Merisor 1

10.01.2017, 15:56

Mulțumesc, Lau, Rahela!

Dya Daniela Andrei 1

10.01.2017, 16:03

Ce bunatati!

Merisor 1

10.01.2017, 16:06

RuxyRux 1

10.01.2017, 16:12

Si mie imi plac mult...inainte le faceam des...ti-au iesit perfect si la ce ingrediente minunate ai pus nici nu se putea altfel!

Merisor 1

10.01.2017, 16:28

Ruxule, le prepar des ca ne plac mult. le fac si cu paste si cu orez, toate-s bune. Multumesc frumos, pentru aprecieri!

Bunica 1

10.01.2017, 16:36

Iar ai făcut bunătăți,Merișor! Uleiul de la roșiile uscate pus în aluat îi dă un gust deosebit,ca să nu mai spun câte bunătăți ai pus!

Andra_Constantinescu 1

10.01.2017, 17:06

Tare bune!

Merisor 1

10.01.2017, 17:18

Buni, daaa, uleiul acela e tare aromat! Mulțumesc frumos!

Merisor 1

10.01.2017, 17:18

Mulțumesc; Andra!

- Andreea - 1

10.01.2017, 19:09

Ador sparanghelul...cred ca sunt delicioase briosele

reisnaor_2006 1

10.01.2017, 19:24

foarte buneeeeeeeeeeeeeeeee

miki_a 1

10.01.2017, 19:53

Ce împletire reușită de arome și texturi! Îmi plac foarte mult! Toate cele bune , Merișor drag!

Merisor 1

10.01.2017, 20:18

Mulțumesc frumos, Ela!

Merisor 1

10.01.2017, 20:19

Sunt delicioase, Andreea!

Merisor 1

10.01.2017, 20:19

Roxana

Rocsi 1

10.01.2017, 20:35

CameliaR 1

10.01.2017, 21:06

Ce briose interesante!

COMENTEAZA

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulada din albusuri cu crema de branza si masline