Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
Intr-un bol mixam albusurile cu praful de sare, spuma tare, adaugam zaharul cu zaharul vanilat bourbon, apoi rom-ul . Galbenusurile le adaugam pe rand, untul topit si racit, laptele, gemul din coji de portocale, si faina amestecata cu praful de copt si pudra de cacao.
Compozitia obtinuta o asezam in formele de briose si dam la cuptor pentru circa 20 de minute. Facem testul cu scobitoarea.
Glazura : punem ciocolata si uleiul intr-o punga pe care o tinem in apa fiarta 3-4 minute. Scoatem punguta cu ciocolata din apa si o lasam sa se racoreasca putin, avand grija sa nu se intareasca . Taiem un colt mic la punga . Briosele le scoatem din hartia in care s-au copt dupa ce s-au racit complet si le asezam in altele curate.
Formam dungulite peste briose, fiecare cum doreste sau le putem lasa simple.
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult