Briose cu topping de branza

de cccris in Prajituri, 25 Feb 2010 | 4992 vizualizari

COMENTARII (12)

Miha 1

25.02.2010, 23:25

Foarte frumoase!

Teo 1

25.02.2010, 23:40

sunt coapte direct pe gratar?f. frumoase!

cccris 1

25.02.2010, 23:48

nu pe gratar, in tava pt briose, doar ca am pus hirtie sa nu fac mizerie

Oana 1

26.02.2010, 00:08

Mmm, ce bune trebuie sa fie!! Super arata!

Anastasia 1

26.02.2010, 00:20

neam neam

Michelle 1

26.02.2010, 00:48

superbe

danygospodina 1

26.02.2010, 09:59

Ce frumos le-ai decorat!

madi_marin 1

26.02.2010, 10:55

foarte frumos arata....mie imi plac foarte mult.... pentru ca nu mi-am luat pana acum o forma de briose ...imi cumpar ,,madlene,,...parca asa se numesc...si nu ma mai satur de ele....

cccris 1

26.02.2010, 11:05

au mai multe denumiri, gustul poate fi demential. Sint si usor de facut.

Rocsi 1

26.02.2010, 14:00

arata super...si gustul nu se mai discuta...

epurasha2bb 1

05.03.2010, 18:22

superb arata! si treuie sa incerc si asa cu crema de branza, de obicei le fac cu fructe doar!

Rahela Velicu 1

17.06.2021, 11:41

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura de branza cu iz de ciocolata