BRIOSE NEGRESE

de Sabina in Prajituri, 28 Apr 2009 | 13865 vizualizari

COMENTARII (14)

luminita20_2006 1

12.05.2009, 14:20

arata foarte bine...cred ca azi am sa incerc si eu reta ta

Oana 1

25.11.2009, 20:43

Ce bine arata! eu tot nu am gasit tava de briose...emoticon care plange supalat...

nyana 1

25.11.2009, 21:07

de ce nu incercati ikea au o mie si una de tavi si forme pt prajituri
pt briose au si mai mari si mai mici

ANCA 1

26.11.2009, 23:13

ce bine arata! Sabina, cum iese glazura din cioco topita, se intareste la frigider?..ma gandesc ca ar merge si la eclere...

Michelle 1

06.12.2009, 21:33

woow suber..super

ionix 1

06.12.2009, 22:24

vaaaaaaaaai... cred ca-s super bune

Sabina 1

15.12.2009, 16:05

Anca, merge glazura de cioco topita si la eclere cu o conditie insa : sa o faci cat mai consistenta (sa nu curga)!

andreiutz26_cs 1

05.02.2011, 21:54

buna!! mmmm..... ce bine arata cred ca si eu o sa ma apuc sa prepar aceasta reteta minunata si o sa le mananc pana cand o sa le termin pe toate si oricum la aceasta reteta ar pride bine si o bere sau un suc .ok de ma duc sa o prepar si sa o mananc iamiii

elena1988 1

04.03.2011, 17:08

adry88 1

11.05.2011, 21:09

gaby_gabytza 1

16.09.2011, 19:02

Rahela Velicu 1

18.10.2021, 15:50

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Kinder Pingui