Briose si chec aperitiv

de Geanina87 in Aperitive / Garnituri, 12 Sep 2012 | 19537 vizualizari

COMENTARII (99)

- Andreea - 1

12.09.2012, 18:02

geanina...eu zic ca a fost o neintelegere la mijloc...nicidecum nu faceam legatura traducerii cu faptul ca stai in italia...
zic asa e ce sa stricam o reteta asa buna cu atitea neintelegeri???
mai bine da si mie o briosa si ne impacam

Geanina87 1

12.09.2012, 18:03

cu mare drag

madi_marin 1

12.09.2012, 18:20

v-ati impacat, v-ati imbratisat....e ok... acum....imi da si mie cineva o briosa? ca tare bine arata...

Geanina87 1

12.09.2012, 18:25

Desigur,cu mare placere

Miha 1

12.09.2012, 18:43

"Branza rasa" am completat eu la ingrediente. Daca nu e bine editeaza, te rog.

Geanina87 1

12.09.2012, 18:52

E foarte bine, multumesc frumos

Sim0na 1

12.09.2012, 20:09

Tare bune sunt..

- Andreea - 1

12.09.2012, 20:43

cam rautacioasa miha...

- Andreea - 1

12.09.2012, 20:49

scriu acest mesaj ptr ca vreau sa fiu inteleasa.nu stiu de ce te-ai suparat si de ce ceilalti bucatarasi(unii) au sarit cu commneturi rautacioase la adresa commentului meu.
eu nu ma refeream la faptul ca esti in italia si ca ai uitat romaneste.si eu sunt in italia...si asta nu inseamna nimik.
eu ma refeream la faptul ca anumite ingrdiente care pot fi traduse....sa fie traduse ptr ca sunt si alte persoane ce nu stiu limba italiana si nu stiu sa traduca.asa cum daca alti bucatarasi de ex ar scrie in nemteste noi nu am intelege nimik ...atita tot...nu e rost nici de ironii si nici de suparari doar ptr ca tu ai inteles gresit...

- Andreea - 1

12.09.2012, 20:50

oricum eu le-am adaugat la favorite

Rocsi 1

12.09.2012, 21:24

Ce gustari bune!

adry88 1

12.09.2012, 21:43

foarte bun

Geanina87 1

12.09.2012, 21:54

Ok,Caroline am inteles. Limba romana nu am sa o uit niciodata si nu mai are niciun rost sa explici nimic nimanui.In plus parca ne-am impacat,nu?

- Andreea - 1

12.09.2012, 21:58

Miha 1

12.09.2012, 22:41

caroline
12.09.2012, 20:43

cam rautacioasa miha...

Adica?

diaconta 1

12.09.2012, 22:44

adica esti cam rea Miha,asta ar fi traducerea )))))

Miha 1

12.09.2012, 22:46

Dia, asta o stiu. Dar azi nu stiu din ce motiv.

diaconta 1

12.09.2012, 22:52

Daca ma intrebi pe mine,eu am cam pierdut firul si sensul discutiei de aici,dar eu te primesc la mine si asa rautacioasa,ca nici asa n-am cu cine face prostioare

Geanina87 1

12.09.2012, 23:33

Nici eu nu prea am inteles de ce esti rautacioasa...

gaby_gabytza 1

16.09.2012, 23:34

Alina26 1

02.12.2013, 15:46

Geanina87 1

02.12.2013, 17:29

babi5 1

28.12.2013, 22:39

Geanina87 1

29.12.2013, 08:40

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru paine de casa

ieri la 20:34

Hotdog de casa

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

pe 15.06 la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

pe 15.06 la 14:40

Negresa pufoasa cu glazura de ciocolata reteta simpla si gustoasa

pe 15.06 la 14:14

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Langosi cu branza si smantana