Budinca cu carne si invelis crocant

de Miha in Curcan, 14 Ian 2014 | 3818 vizualizari

COMENTARII (22)

deyutzky 1

14.01.2014, 21:53

Rocsi 1

14.01.2014, 21:55

Ce faina

diaconta 1

14.01.2014, 21:57

Ai noroc ca nu vreau sa iau de la gura copiilor )))

MotanLaOale 1

14.01.2014, 21:58

buna buna

Bunica 1

14.01.2014, 22:01

Nu le-ai dat paine,ci fulgi de porumb a fost foarte buna!

Constelatialeu 1

14.01.2014, 22:04

Crantanita din astea vreau si eu...

Merisor 1

14.01.2014, 22:11

Ce faina e asta!

Miha 1

14.01.2014, 22:39

multumesc

xana 1

14.01.2014, 23:32

Ce fain arata!!

Alexandra Burz 1

15.01.2014, 07:59

super buna

Xandrinne 1

15.01.2014, 08:10

Corinuta 1

15.01.2014, 09:09

Tare de efect arata! Grozava reteta!

_Alina_ 1

15.01.2014, 09:29

Minunata!

babi5 1

15.01.2014, 09:42

Ela68 1

15.01.2014, 09:57

perfecta

Miha 1

15.01.2014, 10:49

multumesc

simona72 1

16.01.2014, 10:36

Interesanta combinatia!!

MIUTA 1

16.01.2014, 12:54

Miha 1

17.01.2014, 08:53

multumesc

Ina 1

18.01.2014, 13:25

ce misto arata!

mihaelar63 1

21.01.2014, 02:40

Vai ce solara este Si inteleg de ce nu mai avem si imagini intermediare . S-au papat

Krystyan Trendy 1

14.05.2014, 12:03

foarte gustoasa

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de curcan in stil cipriot