Budinca de paste cu branza dulce si smantana

de ela in Fusilli, 17 Mar 2010 | 21571 vizualizari

COMENTARII (21)

ela 1

18.03.2010, 01:29

silvi0ara 1

18.03.2010, 10:43

Foarte buna.

ela 1

18.03.2010, 10:56

Silvioara,e delicioasa

ionela2682 1

18.03.2010, 11:22

CE ETE C UBRANZA MIE-MI PLACE!

ela 1

18.03.2010, 11:25

si eu ador branza,vara mananc numai branza cu rosii

Teo 1

18.03.2010, 20:57

Ela , m-ai convins sa o incerc; ce frumos arata!

rivka 1

18.03.2010, 21:29

ce buna e as vrea si eu o portie

ela 1

18.03.2010, 22:31

Teo este un deliciu,nu ta mai saturi,merita sa incerci

ela 1

18.03.2010, 22:31

Rivka unde ai disparut,ai fugit in lume cu Ionix?

rivka 1

18.03.2010, 23:17

am fugit cu un artist , nu dar aici de 2 zile e in sf mai primavara, si am stat mult pe afara , de gatit usor, snitel, cartofi, fasolica, mazare, rapid asa....

dianaeuroct 1

20.03.2010, 00:38

si mai s imp;u: fierbi pastele cu sare, apoi le speli cu aparece si le scurgi. separat faci un amestec de branza dulce sau telemea putin sarata, adaugi stafide tinute in lapte, zahar dupa gust , cateva linguri, 1 zahar vanilat, esenta de portocale sau lamaie , sau cozi de portocale sau lamaie sau din gem o lingurita (gem de portocale), 3 oua mari batute bine. se amesteca toate, se toarna si pastele fierte si se da la cuptor cam o jumatate de ora , la foc potrvit. super bun. daca branza e prea seaca se adauga o jumatate de pahar de lapte dulce sau iaurt sau sana, ce aveti prin casa. asta ca sa nu iasa uscata si sa fie suculenta, iamiiiiiiiiiiiii. pofta buna .

dianaeuroct 1

20.03.2010, 00:38

ela 1

20.03.2010, 14:15

multumesc de sfaturi dar retetele tale le pui pe blogul tau,nu pe al meu,daca te pricepi asa bine,fa tu si pune-le la pagina ta

nadina73 1

21.04.2010, 23:33

ela e super buna sa sti ca fac ei su ceva cu branza de vaca si uite daca tot nu esti pe faza ma plimb prin curtea ta putin sa vad ce mai ai si mai si dau furuclite cate 5

ela 1

21.04.2010, 23:58

nadina,in curtea mea e plin de flori,nu de retete

nadina73 1

22.04.2010, 00:12

mai am trecut pe langa flori si am ajuns la retete

ela 1

22.04.2010, 00:13

si te-a ametit mirosul de la flori de te-a luat somnul,si eu sunt rupta de oboseala dar mai am treaba inca

nadina73 1

22.04.2010, 00:18

sa sti ca tare parfumate mai erau,cred ca cele puse de duminica

nadina73 1

22.04.2010, 00:18

ela vezi ca treaba se face la baie

ela 1

22.04.2010, 00:20

am pus duminica vreo 60-70gladiole,nu alea miroseau asa tare ci lalelele

ela 1

22.04.2010, 00:20

treaba e cu facturile si cu actele si eu stau pe aici

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Chupe de camarones- supa peruana de creveti.Reteta nr.46  din  Best soups in the World

de Ksenya 5

ieri la 13:30

Prajitura de post cu foi si crema de budinca cu suc Fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Budinca de paste cu cas