Cafea cu menta

de mihaelar63 in Cafea, 21 Ian 2010 | 8474 vizualizari

 

un rasfat festiv !!! e vorba de ,, cafea de menta " nu de ,, cafea dementa ""

 

INGREDIENTE

  • 2 lingurite cafea macinata
  • 1 plic ceai menta [ sau o lingurita menta maruntita ]
  • 1 lingura miere
  • 1 betisor scortisoara
  • 25 ml coniac
  • 25 ml lapte
  • 150 ml apa 
  • frisca
  • granule de ciocolata
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cafea cu menta:

  1. preparati o cafea la filtru ,dar langa cafeaua macinata puneti in plus si menta .
  2. in vasul filtrului puneti inainte batonul de scortisoara si mierea .
  3. intr-un pahar cu picior puneti cafeaua preparata , lapte si coniac .
  4. decorati cu frisca , granule de ciocolata si scortisoara.

TIPS-URI

1

asigurati-va ca mierea s-a omogenizat si nu ramane pe peretii vasului de filtru

Daca ti-a placut reteta noastra "Cafea cu menta" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (17)

mihaelar63 1

06.01.2016, 23:40

Multumesc Licurici

Ancutsa 1

07.05.2017, 15:26

Ce rasfat!

mihaelar63 1

07.05.2017, 21:42

Multumesc, Ancutsa. . O cafea , asa... dezmierdata

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Hotdog de casa

de Rocsi 9

ieri la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

ieri la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

ieri la 14:40

Reteta de hribi cu smantana cu usturoi, absolut delicioasa

pe 14.06 la 23:01

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Ice Coffe