Cappucinno

de Miha in Cafea, 23 Noi 2009 | 4569 vizualizari

COMENTARII (13)

liana_geicu 1

23.11.2009, 11:08

multumesc! multumesc!

Miha 1

23.11.2009, 11:30

Stiam eu ca iti va place!

gaby_duceag 1

23.11.2009, 11:35

L-A BAUT LIANA,eu nu mai am

Miha 1

23.11.2009, 11:56

Fac si pentru tine imediat!

liana_geicu 1

23.11.2009, 12:46

a fost fooarte bun!

ANCA 1

23.11.2009, 13:22

ooo, bestial cappuccino!! maine dimi fac si eu!! cu mixerul clasic faci spuma, nu cel vertical, nu? ai pus vanilie esenta, sau zahar vanilat?

Miha 1

23.11.2009, 13:26

Anca, mixer normal. Am pus zahar vanilat, dar poti pune si esenta daca iti place. Sau poate vanilie pastaie.

ANCA 1

23.11.2009, 13:28

nu's daca mai rezist pana maine dimineata, desi am baut o cana de cafea, cred ca fac si-un cappuccino mai tarziu, ca sunt racita, macar e cald!

Miha 1

23.11.2009, 14:04

Anca, ai grija sa-ti faci planuri pentru la noapte, daca ai sa bei cafea tarziu.

Oana 1

23.11.2009, 15:29

Mmm, si mie imi place cappuccino! mai e si pt. mine?

Miha 1

23.11.2009, 19:06

Il vrei acu sau ma trezesc maine dimineata devreme sa te servesc?

Pasiune pentru bucatarie 1

02.02.2010, 16:58

si eu vreau.Dimineata se face

Rocsi 1

19.03.2010, 16:09

cred ca are un gust minunat

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cafea spumoasa (espumoso de café)