Carne de pui la cuptor

de xana in Porc, 1 Sep 2013 | 4942 vizualizari

COMENTARII (22)

Rocsi 1

01.09.2013, 21:12

Ce bunatate de pui

MotanLaOale 1

01.09.2013, 21:16

bun bun

Corinuta 1

01.09.2013, 21:17

Foarte bine arata!

Angelina_Elena 1

01.09.2013, 21:22

Ce bun!

Lia_ 1

01.09.2013, 21:32

imi place cum gatesti

diaconta 1

01.09.2013, 21:34

vreau si eu as prefera ...pieptul

Bunica 1

01.09.2013, 21:36

E Dia ,iau eu o pulpita rumenita

diaconta 1

01.09.2013, 21:37

Buni

Valclaudia 1

01.09.2013, 21:41

a mai ramas o aripioara si pentru intarziati?

laura_n 1

01.09.2013, 21:59

arata de nota 20

xana 1

01.09.2013, 22:08

Lia, Rocsi, Motan, Corina, Daria va multumesc mult!

xana 1

01.09.2013, 22:09

Dia, sotul si-a anuntat deja preferinta pentru piept, mie imi cad mereu pulpele, dar le impart cu Buni

xana 1

01.09.2013, 22:10

Claudia, inca se mai gaseste ceva ca am fost 2 la masa Laura, multumesc!

diaconta 1

01.09.2013, 22:14

Da,cred ca sotul nu-i dispus sa imparta pieptul cu mine ))

Anett 1

01.09.2013, 22:21

hmmmm super!

Panacris 1

01.09.2013, 22:31

Bya Ralu 1

01.09.2013, 22:53

bun bun

xana 1

01.09.2013, 23:21

Dia...nu Anett, Panacris, Bya multumesc

Aurelia 07_07 1

02.09.2013, 07:02

Bun,bun

Dya Daniela Andrei 1

02.09.2013, 08:54

karla 1

02.09.2013, 09:56

xana 1

02.09.2013, 23:15

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pollo alla parmigiana - pui cu parmezan