Cartofi crocanti si picanti

de Miha in Aperitive / Garnituri, 18 Ian 2010 | 12232 vizualizari

COMENTARII (5)

Teo 1

18.01.2010, 22:38

daca sunt stropiti cu usturoi ...nebunie totala!

rivka 1

22.01.2010, 16:55

in momentul asta fac si eu asa...cu usturoi, am zdrobit peste ei niste catei de usturoi si i-am pus in tava impreuna cu niste pulpe de pui...impreuna.
acum se fac.

PapaBun 1

22.01.2010, 17:14

da, bravo, o alternativa super la cartofii prajiti.

ionix 1

23.01.2010, 10:10

eu nu i-am facut picanti dar data viitoare ii face picanti cu siguranta

Anamaria7 1

18.02.2010, 08:41

astazi o incerc si eu

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Dovlecei fripti in usturoi