Cartofi cu carnati la cuptor

de Miha in Mancaruri cu carne, 5 Iul 2010 | 34344 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi noi
  • 2 carnati cabanos
  • 1 ardei gras rosu
  • 2 oua
  • 150 g smantana
  • sare si piper
  • patrunjel
  • cimbru
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu carnati la cuptor:

Cartofii curatati si spalati se taie rondele sau in jumatate daca sunt mai mici.


Ardeii se taie fasii, iar carnatii bucati de cativa cm lungime pe care le crestam la capete.


Intr-un vas termorezistent uns cu ulei se pun cartofii in strat, ardeii, sare, piper, cimbru si carnatii. Se pune apa cat sa acopere cartofii si se da la cuptor pana cartofii sunt moi si lichidul a scazut.


Ouale se bat bine cu un praf de sare, apoi se adauga smantana. Se omogenizeaza si se toarna in vas peste cartofi. Se baga din nou la cuptor pana se incheaga oul si incepe a se rumeni deasupra.


Se serveste cald presarat cu patrunjel.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu carnati la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 5 %
389.99 lei
369.99 lei

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

babi5 1

09.02.2013, 17:26

jolygina 1

16.11.2013, 15:31

miha vrei sa ma ai pe constiinta cu asemena retete si prezentare ,am apa in gura trebuie sa merg sa gatesc la ora asta asa ceva

Bya Ralu 1

16.11.2013, 17:20

ce bunatate

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă de legume pasate, cu ceapă roșie și crutoane

de RODIMUR 5

ieri la 22:51

Poale-n brau

de RuxyRux 9

ieri la 21:41

Mamaliga in straturi cu oua

ieri la 19:53

RETETA RECOMANDATA
Sufleu de cartofi cu piept de pui