Chiftelute cu sos

de Ina in Mancaruri cu carne, 2 Mai 2010 | 4275 vizualizari

 

Gust usor acrisor.

 

INGREDIENTE

  • chiftele de carne cu cartof - 10 bucati
  • o ceapa
  • 6-7 catei de usturoi ( o capatana mai mare)
  • o cutie cu rosii decojite in bulion
  • 3-4 linguri cu ulei
  • sare, delikatvg
  • o lingurita rasa cu piper boabe
  • 2 foi de dafin
  • patrunjel, marar
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute cu sos:

Cepa si usturoiul taiate fasii fine se calesc in 3-4 linguri de ulei si putina apa . Cand devin aurii, se adauga rosiile tocate marunt , delikatul sau sarea, foile de dafin si piperul si o cana cu apa fierbinte. Se lasa sa dea cateva clocote si se adauga chiftelele preparate ca in reteta precedenta.( http://www.bucataras.ro/retete/6842/chiftelute-cu-carne-si-cartofi.html ) .


Dupa ce mai dau cateva clocote se stinge flacara si se adauga patrunjel si/sau marar verde, tocate marunt. Se acopera oala si se mai lasa 10 minute cu capacul pus inainte ca mancarea sa fie servita.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute cu sos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Bucataras Medi 1

03.05.2010, 17:50

nu, ca el nu prea se da in vant dupa ele , asa ca tot eu o sa vin............vrei ,nu vrei vin eu.....si lasa nu te mai rusina..............

Ina 1

03.05.2010, 19:27

Pai nu de tine ma rusinez

Ina 1

03.05.2010, 19:27

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Pulpe la cuptor cu cartofi