Chiftelute cu sos

de Ina in Mancaruri cu carne, 2 Mai 2010 | 6302 vizualizari

 

Gust usor acrisor.

 

INGREDIENTE

  • chiftele de carne cu cartof - 10 bucati
  • o ceapa
  • 6-7 catei de usturoi ( o capatana mai mare)
  • o cutie cu rosii decojite in bulion
  • 3-4 linguri cu ulei
  • sare, delikatvg
  • o lingurita rasa cu piper boabe
  • 2 foi de dafin
  • patrunjel, marar
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute cu sos:

    Cepa si usturoiul taiate fasii fine se calesc in 3-4 linguri de ulei si putina apa . Cand devin aurii, se adauga rosiile tocate marunt , delikatul sau sarea, foile de dafin si piperul si o cana cu apa fierbinte. Se lasa sa dea cateva clocote si se adauga chiftelele preparate ca in reteta precedenta.( http://www.bucataras.ro/retete/6842/chiftelute-cu-carne-si-cartofi.html ) .

    Dupa ce mai dau cateva clocote se stinge flacara si se adauga patrunjel si/sau marar verde, tocate marunt. Se acopera oala si se mai lasa 10 minute cu capacul pus inainte ca mancarea sa fie servita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute cu sos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Bucataras Medi 1

03.05.2010, 17:50

nu, ca el nu prea se da in vant dupa ele , asa ca tot eu o sa vin............vrei ,nu vrei vin eu.....si lasa nu te mai rusina..............

Ina 1

03.05.2010, 19:27

Pai nu de tine ma rusinez

Ina 1

03.05.2010, 19:27

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Năut chips

pe 25.03 la 20:08

Reteta de mancare de post cu urzici

de Caty 2

pe 22.03 la 17:01

Reteta de nuci umplute, de post

pe 18.03 la 17:55

Reteta de samosa cu dovleac

pe 18.03 la 17:47

Reteta de triunghiuri cu mere si pere

pe 18.03 la 17:40

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1370 puncte

oanapl

1211 puncte

Caty

1184 puncte

MotanLaOale

1007 puncte

Rocsi

544 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Kefta tunisienne