Aperitiv cu carnat in foietaj

de nadina73 in Mancaruri cu carne, 9 Ian 2011 | 6742 vizualizari

 

O dedicatie speciala pentru Doaman Maria(medioto)scumpa de ea,ii place carnatu(si mie la fel,de ce sa mint) si,i-am promis asa ca am pregatit o surpiza cu carnat,Medi pofteste la carnat

 

INGREDIENTE

  • 1 aluat de foietaj 400 g
  • 1 carnat afumat de casa (cam 55 cm)
  • 1  ou
  • 150 g cascaval ras
  • rosii cherry -decor
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu carnat in foietaj:

Simplu si tare bun.


Se decongeleaza aluatul de foietaj,se intinde putin cu sucitorul, se unge foaia cu ou,se presara cascaval ,se pune carnatul (atentie, intreg) si se ruleaza foaia cu grija,se unge cu ou si se presara cascaval ras


Se impacheteaza in hartie de copt si se da tava la cuptor 10-15 minute dupa care se scoate si se ia folia jos , se mai pune la cuptor 10 minute la 200 grade pt a se rumeni frumos.


Super bun a fost,pacat ca a fost putin ,,,,,,,,,,,,,,,

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu carnat in foietaj" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

MotanLaOale 1

10.01.2011, 12:22

ionix 1

11.01.2011, 11:49

numai la cârnaţi vă este capul... buuun

Sylvia 1

13.01.2011, 19:28

Am furat unul si am fugit

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba de loboda cu ochi romanesc
  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu pui si bacon