Cartofi cu marar (si carnat)

de La Ancuta in Aperitive / Garnituri, 24 Feb 2011 | 3739 vizualizari

COMENTARII (47)

lia maria 1

24.02.2011, 12:56

La Ancuta 1

24.02.2011, 13:11

Mona poate de data asta da altcineva oul

La Ancuta 1

24.02.2011, 13:11

Ligia, Diva multumesc

La Ancuta 1

24.02.2011, 13:12

"pai ancuto, pusesi carnatul in paranteze?" ... ada ma abtin, ca se cenzureaza

La Ancuta 1

24.02.2011, 13:12

Lia multumesc

gaby_duceag 1

24.02.2011, 13:35

La Ancuta 1

24.02.2011, 14:56

Gaby

tanyapatap 1

24.02.2011, 15:18

Lau 1

24.02.2011, 15:35

delicios

Sylvia 1

24.02.2011, 20:00

Toate ca toate dar cand vad asa retete si poze, ma topesc....imi amintesc de copilarie, de iernile de alat data si de tot ce imi era drag § Superba prezentarea si cu asa mancare nu ai da gres niciodata ,

La Ancuta 1

24.02.2011, 22:13

Tanya, Lau multumesc

La Ancuta 1

24.02.2011, 22:14

Sylvia multumesc mult. Ma bucur ca am putut sa iti trezesc amintiri placute

aziz 1

24.02.2011, 22:21

deci de ce nu e mararul intre paranteze?

diaconta 1

24.02.2011, 22:24

Mona,ce hiba ai gasit si tu mararul e el insusi o paranteza cred ca de aia n-a gasit Medi carnatul ca era in paranteza

aziz 1

24.02.2011, 22:30

aziz 1

24.02.2011, 22:31

si apoi ada era cu intrebarea

aziz 1

24.02.2011, 22:31

eu doar faceam valuri

La Ancuta 1

24.02.2011, 23:02

"eu doar faceam valuri"... agitatoare mica.
Cat despre paranteza... no comment

MIUTA 1

24.02.2011, 23:46

La Ancuta 1

25.02.2011, 00:12

Multumesc Miuta

mena29 1

25.02.2011, 13:44

Ce bun o fi fost!

La Ancuta 1

25.02.2011, 14:22

Mena... bun,bun

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cartofi frantuzesti (reteta adaptata)