Cartofi evantai

de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 14 Mar 2010 | 32574 vizualizari

COMENTARII (9)

rivka 1

14.03.2010, 15:20

is buni, faceam si eu des acum ceva ani nu stiu de ce nu am mai facut de f mult.

nadina73 1

14.03.2010, 15:57

sant foarte buni ,fac si eu numai ca mai pun si cascaval si baiocon,sant fantatstici de bun,bravo

Rocsi 1

14.03.2010, 17:32

buni tare..tot zic ca fac si eu dar nu stiu cand..

madi_marin 1

14.03.2010, 17:49

si eu spuneam la fel....ca fac , ca fac....si aseara am avut niste musafiri si le+a venit momentul....

cccris 1

15.03.2010, 00:07

cred ca sint deliciosiiiiii

mihaelar63 1

15.03.2010, 01:08

ce bun , o sa ,, adaptez '' reteta de post

Dana Cristea - pusikmea 1

24.03.2010, 21:17

deliciosi

lia maria 1

12.04.2010, 10:25

Waw arata super tare

Panacris 1

07.08.2013, 17:35

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Crochete de dovlecei cu somon afumat