Cartofi frantuzesti

de dicarmencitta1957 in Aperitive / Garnituri, 26 Mai 2010 | 5755 vizualizari

COMENTARII (14)

dicarmencitta1957 1

26.05.2010, 12:07

Cartofii frantuzesti i-am facut dupa reteta lui Nadina73.Draga Nadina73,tin sa te anunt ca am mai primit o comanda pentru saptamana viitoare de la baietii mei. au fost super incantati de bunaciunea facuta.

lia maria 1

26.05.2010, 13:34

pai chiar e bunaciuneeeevin fuguta cu 5 furculite la o portie

Rocsi 1

26.05.2010, 14:15

minunata

Bunica 1

26.05.2010, 14:18

Of, ma inebunesti cu asa o bunatate ! Saptamana viitoare trimite-mi o portie virtuala, ca sa ramana mai mult baietilor. Stiu eu cum sunt mamele de baieti,tot ce e bun pentru baietii ei

dicarmencitta1957 1

26.05.2010, 14:58

Asa este draga Bunicuta, baietii lui mama,pai cum altfel?Pentru ei ma chinui sa arate cat mai bine si sa fie cat mai gustoasa mancarea.Sper si nurorile mele sa aiba acest defect sa fie cat mai buna mancarea si cat mai gustoasa.Te pup Bunicuta.

dicarmencitta1957 1

26.05.2010, 15:00

Lia,Rocsi-1612,Bunica,va multumesc pentru comentariile facute,am o gramada de invatat si de la voi dragele mele doamne.Nimeni nu s-a nascut invatat.Cat traim invatam.

ela 1

26.05.2010, 16:08

ce as manca si eu bucata aia toata din farfurie ca arata tare apetisant

nadina73 1

26.05.2010, 16:46

felicitari dicarmencitta ,ma bucur mult ca va plac ,multumesc pt complimentele facute

nadina73 1

26.05.2010, 16:47

si 5 furculite mari si late

mena29 1

26.05.2010, 22:41

dicarmencitta1957 1

27.05.2010, 18:26

Multumesc Nadina73,tare mi-a placut cum ai facut si te-am copiat(copiat aproape nu chiar perfect,tu ai un stil tare de tot).

dicarmencitta1957 1

27.05.2010, 18:27

Mena29,saptamana urmatoare te astept cu toate tacamurile pe tine si pe bunicuta.Va pup.

mena29 1

10.07.2010, 23:04

Venim,eu am lasat si acum tacamurile toate

Rahela Velicu 1

23.06.2021, 22:12

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv budinca rest, restul e istorie