Cartofi pai cu ceapa, la tigaie

de Patricia Iordache in Mancaruri de post, 21 Iun 2013 | 24639 vizualizari

 

Vorbeam intr-o zi cu un prieten si ii spuneam ca vreau sa fac cativa cartofi prajiti. El a spus: toaca si o ceapa si cand sunt aproape gata, pune-o peste cartofi. O sa-ti placa! Zis si facut :)) Cred ca este cel mai simplu preparat pe care il poate face cineva, insa, m-am gandit sa va arat varianta aceasta de cartofi pai (prajiti) pentru ca este prima data cand incerc combinatia aceasta si pur si simplu "m-a dat pe spate". Sunt suuuper!

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi potriviti;
  • 1 ceapa mica;
  • sare;
  • ulei (pentru prajit)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi pai cu ceapa, la tigaie:

Cartofii de curata de coaja, se spala si se taie pai sau rondele. Se pune uleiul la incins intr-o tigaie si cand este fierbinte se adauga cartofii.

Ii intindem in strat subtire, pe toata suprafata tigaii astfel incat sa se prajeasca toti in acelasi timp.

Tocam ceapa marunt si o adaugam peste cartofi in momentul in care acestia inca nu sunt rumeni, dar in acelasi timp nu sunt nici cruzi.

Amestecam usor si ii mai lasam aproximativ 5 min.

Ii scoatem cu tot cu ceapa pe farfurie, presaram sare si servim.

TIPS-URI

1

Daca facem si un mujdei de usturoi...si mai avem si putina paine calda facuta pe vatra...mhhh...

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi pai cu ceapa, la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

adry88 1

21.06.2013, 22:57

place

Georgiana78 1

26.06.2013, 15:24

Minunati....dulci si gustosi......! Miam!

Patricia Iordache 1

26.06.2013, 15:42

Dragele mele...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Hotdog de casa

de Rocsi 9

ieri la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

ieri la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

ieri la 14:40

Reteta de hribi cu smantana cu usturoi, absolut delicioasa

pe 14.06 la 23:01

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Cartofi noi cu marar trasi la tigaie