Cartofi umpluti la cuptor

de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri, 24 Sep 2014 | 5021 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6-7 cartofi fierti
  • 100 gr de sunca de pui
  • slanina afumata de casa
  • 1 ceapa
  • 2 rosii
  • 100 gr cascaval
  • 50 gr de unt
  • oua(in functie de cartofi)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi umpluti la cuptor:

Cartofii fierti ii curatam de coaja, ii taiem in doua si le scoatem miezul. Ii asezam in tava cuptorului si adaugam pe rand in fiecare cartof pe care in prealabil l-am sarat si piperat, cate o feliuta de sunca, cascaval, slanina, ceapa, rosie si cate un varf de cutit de unt. Lasam tava la cuptor pana se rumenesc si incercam sa punem in fiecare cartof cate un galbenus sau albusul oului si dam iar la cuptor pana se incheaga oul.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi umpluti la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Saratele cu cascaval si chimen