Chec

de madab in Dulciuri, 13 Mar 2015 | 2630 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 1 zahar vanilat
  • praf de copt
  • 3 linguri zahar
  • 4 linguri faina
  • esenta de vanilie
  • putin ulei
  • cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec:

Ouale se separ.Albusurile se bat spuma cu un praf de sare , se adauga zaharul, zaharul vanilat si esenta.  Se bat pana spuma albusurile sunt foarte bine facute (sa fie tare). Se adauga si galbenusurIle si se amesteca bine. Faina se amesteca cu praful de copt si se pune intr-o sita si se toarna in ploaie peste compozitie. Se amesteca cu o lingura de lemn dar de jos in sus si foarte incet. Tava in care vom face checul se unge cu ulei sau unt si se tapeteaza cu faina. Compozitia se toarna in tava si se da la cuptorul preincalzit. Cine doreste poate sa opreasca putina compozitie si sa o amestece cu cacao asa cum am facut eu. Se lasa in cuptor pana trece testul cu scobitoarea dar la foc mediu.

Pofta buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Chec cu visine