Chec aperitiv

de Ina in Aperitive / Garnituri, 4 Mai 2010 | 6453 vizualizari

COMENTARII (38)

Ina 1

05.05.2010, 19:59

am ghicit, ela, nu-i asa?

Ina 1

05.05.2010, 20:00

Hai ca am parfe cu nes

epurasha2bb 1

05.05.2010, 20:12

ce frumos arata asa impletit!si la micuta mea ii place checul aperitiv si sa vezi cand i-oi face asa impletit ca al tau ce o sa pape!

Ina 1

05.05.2010, 20:16

Epurasha, nu e impletit, a luat forma asta de la bucatile de masline, care s-au afundat in compozitie

Ina 1

05.05.2010, 20:17

Multumesc de aprecieri, dar chiar nu-i munca multa cu el....in fond, compozitia e lichida, ca de chec

ana 1

05.05.2010, 20:48

e foarte bun,faceam inainte adesea ,acum nu stiu de ce ,dar ca mi-ai reamintit ,e cazul sa ma pun pe treaba .

Ina 1

05.05.2010, 20:54

ana, chiar e bun

Ina 1

05.05.2010, 20:54

nici eu nu mai facusem demult...

mena29 1

05.05.2010, 22:23

Ina acum am ajuns si eu acasa sper ca mai ai o portie si pentru mine

Ina 1

06.05.2010, 05:48

mai am, mena, cum nu? ieri am mancat de post, asa ca a mai ramas si pentru tine

Sylvia 1

06.05.2010, 14:58

Excelenta reteta , tare imi plac checurile sarate !

Ina 1

06.05.2010, 18:51

Si mie-mi place mult, Sylvia. E si simplu de facut, iar ingredientele pot varia....ce are omul prin casa

Bya Ralu 1

09.05.2012, 19:17

delicios,trebuie incercat,punem la favo

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Crenvusti umpluti