Chec cu crema de branza

de Raluca in Prajituri, 7 Ian 2010 | 12455 vizualizari

COMENTARII (18)

Oana 1

07.01.2010, 18:18

Namiiii Vorba lui Stef Ce frumos si alb si pufos eee Il pun la favorite

Michelle 1

07.01.2010, 18:48

Teo 1

07.01.2010, 19:09

chiar merge ceva cu branza, emai racoritor, se vede ...frumos ,pufos, gustos!

ANCA 1

07.01.2010, 20:06

Raluca 1

08.01.2010, 12:53

Multumesc! Eu sunt mare fan checuri, mai ales alea care se fac rapid si asta chiar are o aroma deosebita. Banuiesc ca s-a mai putea adauga si stafide, daca va plac.

Miha 1

08.01.2010, 13:36

Super! Chair mai am niste branza Almette in frigider si nu stiam ce sa fac cu ea.

rivka 1

08.01.2010, 15:01

da este super , oare merge si stafide in el? ca am o punga de stafide in sertar.
l-as incerca si eu dar nu chiar acuma ca mai am tort de ieri si inghetata.
in orice caz reteta mi-am copiat-o de mana deja in carnetelul meu

ionix 1

08.01.2010, 15:17

o sa fac cu siguranta... ador branza in orice

Bunica 1

08.01.2010, 19:08

Foarte bun! in special pentru copiii care nu mananca branza.

Corinuta 1

01.02.2010, 11:27

Raluca, am si eu o nedumerire:in checul asta nu se pune praf de copt? Cum creste?

Raluca 1

10.02.2010, 18:54

Corina da, asa e, nu are praf de copt. Dar cu cat il freci mai mult aluatul cu mixerul, cu atat creste mai mult la copt.
Scrisesem asta si la Tips, dar nu stiu de ce nu a aparut.

Corinuta 1

11.02.2010, 22:42

Ah! Ok. Eu l-am facut dar am pus si putin praf de copt in el... imi era ca n-o sa cresca Oricum ms ptr reteta, foarte simpla si rapida! Si la sotul i-a placut!

mena29 1

18.06.2010, 23:42

Ce bun tre sa fie,vreau si eu

elena1988 1

19.01.2011, 11:58

adry88 1

11.05.2011, 15:28

ioana88 1

22.06.2011, 09:54

Vreau sa fac si eu azi dar nu stiu ce fel de branza sa cumpar.Din cate stiu eu Almette e cu verdeata sau ceapa si nu se potriveste cu zahar cred.., de care sa cumpar?exista ceva almette dulce?

Miha 1

22.06.2011, 10:13

Ioana, exista Almette si cu smantana, ce se potriveste foarte bine la prajituri. Chiar si la creme de prajituri.
Poti folosi si crema de branza Philadelphia (simpla) sau chiar branza de vaci simpla (grasa si cremoasa, de preferat). Eu am incercat varianta din urma, cu branza de vaci si a iesit foarte buna.

MIUTA 1

22.06.2011, 10:17

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

7063 puncte

katty

6373 puncte

Rocsi

5828 puncte

Constelatialeu

5665 puncte

oanapl

4396 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Martisor
  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 01

    L

  • 02

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chec cu banane