Chec marmorat reteta de chec pufos si economic

de Tabita _ in Prajituri, 12 Apr 2013 | 50918 vizualizari

COMENTARII (26)

Bunica 1

12.04.2013, 22:53

Harnicuta ai fost!

Tabita _ 1

12.04.2013, 22:59

Multumesc Buni

Dea_Dea 1

12.04.2013, 23:27

Ce fain arata!! iau si eu o feliuta

Tabita _ 1

12.04.2013, 23:35

Multumesc Dea. Serveste cat poftesti.

marianascarlat 1

12.04.2013, 23:53

Tabita _ 1

13.04.2013, 00:53

Mariana

ionela2682 1

13.04.2013, 09:06

Frumos chec!!

Tabita _ 1

13.04.2013, 09:44

Multumesc Ionela

deyutzky 1

13.04.2013, 11:06

super!!!!!

Tabita _ 1

13.04.2013, 11:58

multumesc deyutzky

Rocsi 1

13.04.2013, 21:31

Cat de frumos ti-a iesit!

Tabita _ 1

13.04.2013, 22:17

Mai imi iese si mie cate ceva

MotanLaOale 1

14.04.2013, 00:15

Tabita _ 1

14.04.2013, 00:47

Motan

JamilaCuisine 1

14.04.2013, 20:09

Foarte frumos ți-a iesit! Bravo!

Tabita _ 1

14.04.2013, 21:04

Multumesc Geanina. Cum sa nu iasa bine cand e reteta de la tine?!Multumesc din nou.

adry88 1

19.05.2013, 13:48

foarte frumos

Tabita _ 1

19.05.2013, 18:33

Multumesc Adriana

alinadaria 1

25.05.2013, 21:37

am facut si eu aceasta reteta,fffff buna dar in schimb nu a iesit atat de frumos,am gresit cv,am pus compozitia alba apoi neagra si tot asa dar in trei locuri,spune-mi te rog cum trebuie mai exact.sunt incepatoare

alinadaria 1

25.05.2013, 22:13

am masurat faina cu lingura si cred ca a fost cam multa,trebuie sa fie mai subtire compozitia?

Tabita _ 1

25.05.2013, 22:19

Ma bucur mult ca ai incercat! Pentru ca sa iti iasa asa dungat, pui in tava de chec, in mijloc, o lingura din compozitia alba, apoi, peste, o lingura din compuzitia cu cacao si tot asa pana termini. Nu are importanta cu care compozitie incepi. Eu am inceput cu compozitia cu cacao. Sa-mi spui dupa ce incerci cum ti-a iesit. Pup.

Tabita _ 1

25.05.2013, 22:26

Compozitia e destul de moale ca o crema sau o smantana mai groasa. Eu zis sa masori mai bine cu cana. Pui o cana de faina si o cana de zahar. Sper ca-ti iasa!

alinadaria 1

26.05.2013, 00:49

promit sa incerc si am sa-ti spun cum a iesit,compozitia mea a fost cam groasa si de aia nu a iesit asa frumos.multumesc!

Tabita _ 1

26.05.2013, 01:07

Cu mult drag!

FloareaMarica 1

11.02.2017, 16:24

Acum l-am testat si e superrrr !!!! Pacat ca nu pot sa incarc si poza sa se vada .

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu crema caramel