Cheesecake Brownies - Negresa cu branza

de Corinuta in Prajituri, 1 Mai 2014 | 8771 vizualizari

COMENTARII (41)

Corinuta 1

02.05.2014, 10:12

Luana, sa stii ca mai am cam am salvat putin din ea) Te astept cu drag!

Corinuta 1

02.05.2014, 10:12

Cu mare drag Alina! Ce ma bucur ca iti place!

Corinuta 1

02.05.2014, 10:13

Adriana, chiar yummy ca nu te mai poti opri din mancat!

Corinuta 1

02.05.2014, 10:13

Multumesc Tiby!

Corinuta 1

02.05.2014, 10:14

Simo si eu mai am si ma tot gandesc daca sa mai repet au ba prajitura asta!

Rocsi 1

02.05.2014, 11:01

Super buna si ai un ajutor tare frumos acolo

Corinuta 1

02.05.2014, 11:15

Multumesc Rocsi!

Lau 1

02.05.2014, 14:04

Lavinia 1

02.05.2014, 14:37

arata delicios

laura_n 1

02.05.2014, 17:59

foarte misto! am facut si eu candva, grozava!

Corinuta 1

02.05.2014, 18:30

Laurenta, mutumesc!

Corinuta 1

02.05.2014, 18:30

Lavi, te pup!Multumesc!

Corinuta 1

02.05.2014, 18:31

Laurici, e misto, dar nu stiu de ce nu mi-a iesit asa cum mi-am dorit! Cu siguranta tre sa mai incerc!

- Andreea - 1

02.05.2014, 18:36

Nu stiu cine e mai dulce...prajitura sau minunea mica din poze

Corinuta 1

02.05.2014, 22:12

Andreea, stii tu bine!

MIUTA 1

03.05.2014, 19:54

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Negresa cu ricotta si strugurei rosii